Νίκη στο… παρά τέσσερα!

Ο Κώστας Κωνσταντινίδης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην αναμέτρηση της Παναχαϊκής με τον Ηρακλή Ψαχνών, καθώς με δικό του γκολ στο 86' η ομάδα της Πάτρας επικράτησε 1-0.

Ο Κώστας Κωνσταντινίδης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην αναμέτρηση της Παναχαϊκής με τον Ηρακλή Ψαχνών, καθώς με δικό του γκολ στο 86′ η ομάδα της Πάτρας επικράτησε 1-0.

Επιβεβαιώθηκε έτσι, και πάλι, η δύναμη της έδρας των Αχαιών, οι οποίοι κέρδισαν για έκτη συνεχόμενη φορά στην Αγυιά. Από την πλευρά τους, οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν αμυντικά μιας και πρώτος στόχος τους ήταν να κρατήσουν το μηδέν παθητικό και λίγο έλειψε να τα καταφέρουν ωστόσο λύγισαν στο τέλος.

Η Παναχαϊκή ανέλαβε από νωρίς τα ηνία και αναζήτησε το γρήγορο γκολ. Οι παίκτες του Βασίλη Βούζα απείλησαν τον γκολκίπερ Τόλιο ωστόσο δεν κατάφεραν να μεταφράσουν την υπεροχή τους σε γκολ. Μάλιστα, κινδύνεψαν και ορισμένες φορές από την ομάδα της Εύβοιας, που προσπαθούσε να κάνει τη ζημιά με αντεπιθέσεις.
Το 0-0 παρέμενε και ο χρόνος κυλούσε σε βάρος της Παναχαϊκής αλλά στο 86′ ήρθε η λύτρωση. Ο Φατιό επιχείρησε σέντρα και ο Κωνσταντινίδης με κερφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και χάρισε τη νίκη στους «κοκκινόμαυρους».

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: (Βασίλης Βούζας): Πουρής, Κοιλιάρας, Κωνσταντινίδης (91′ Σπίνουλας), Θεοδωρέλλης, Λαμπρόπουλος, Φατιόν, Ουαταρά (76′ Ατματζίδης), Ντίνας, Ουρτάδο, Τζούνιορ (59′ Βλασόπουλος), Φουρτάδο.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΝΧΩΝ (Αντώνης Πριόνας): Τόλιος, Λιόσης, Ρεπετσάς, Μπακομήτρος, Πλάτανος, Σανόκο (78′ Γανωτής), Ντελέκος, Δελήμπασης, Σέγκος, Πουόνγκ (61′ Νάτσος), Αλεξάντροβιτς (82′ Πούρνος).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.