Άντεξε ο Διαγόρας, 0-0 με Γιαννιτσά!

Μπορεί ο Διαγόρας να αντιμετωπίζει πολλά και σημαντικά προβλήματα που απειλούν ακόμη και την παρουσία του στην κατηγορία ωστόσο οι νεαροί παίκτες του απέδειξαν ότι διαθέτουν ψυχή και αγωνιστικότητα καθώς κατάφεραν να κρατήσουν το 0-0 στην αναμέτρηση με την Αναγέννηση Γιαννιτσών!

Μπορεί ο Διαγόρας να αντιμετωπίζει πολλά και σημαντικά προβλήματα που απειλούν ακόμη και την παρουσία του στην κατηγορία ωστόσο οι νεαροί παίκτες του απέδειξαν ότι διαθέτουν ψυχή και αγωνιστικότητα καθώς κατάφεραν να κρατήσουν το 0-0 στην αναμέτρηση με την Αναγέννηση Γιαννιτσών! Βέβαια, παραμένουν ουραγοί στον βαθμολογικό πίνακα αλλά έσπασαν το σερί των οκτώ διαδοχικών ηττών τους!

Οι γηπεδούχοι, με μέσο όρο ηλικίας τα 19 χρόνια, στάθηκαν πολύ καλά στον -βαρύ- αγωνιστικό χώρο και απέσπασαν τον βαθμό από τους Μακεδόνες, που υστέρησαν καθώς στο μεγαλύτερο διάστημα της συνάντησης δεν απέδωσαν καλό ποδόσφαιρο.

Οι δύο ομάδες πάλεψαν για τη νίκη αλλά οι περισσότερες ευκαιρίες ανήκαν στην ομάδα του Σπύρου Μπαξεβάνου που όμως βρήκε απέναντί της έναν πολύ καλό τερματοφύλακα, τον Πονηρό. Ο γκολκίπερ του Διαγόρα πραγματοποίησε εντυπωσιακές αποκρούσεις με κυριότερη αυτή του 89′ όταν «έβγαλε» την κεφαλιά του Γιόνδη και ενώ η μπάλα κατευθυνόταν στο «Γ» της εστίας του!

Η Αναγέννηση, πάντως, στάθηκε και άτυχη καθώς η κεφαλιά του Σερέτη στο 76′ σταμάτησε στο δοκάρι.

Τελικά, ο Διαγόρας άντεξε στην ασφυκτική πίεση που άσκησαν οι φιλοξενούμενοι το τελευταίο εικοσάλεπτο και κράτησε το ισόπαλο αποτέλεσμα.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Μιχάλης Τσιβρινής): Πονηρός, Χατζηπέτρος, Καρπαθάκης, Χατζηκοσμάς, Παπαδημητρίου, Αυγενικού, Ρούσσος, Ματεντζίδης, Επιφάνης, Μπαούρης, Μαριεττάκης.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Καραογλανίδης, Γ. Παπαδόπουλος (56′ Τσικνίδης), Τέλλος, Σερέτης, Γιόνδης, Αποστολίδης, Σπαθάρας, Μπαξεβάνος, Στεργίδης, Θ. Παπαδόπουλος, Τσίλης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.