Ο Κρεάνγκα πήρε τον “εμφύλιο”

Ο Καλλίνικος Κρεάνγκα και ο Παναγιώτης Γκιώνης βρέθηκαν αντίπαλοι στο γαλλικό πρωτάθλημα πινγκ-πονγκ.

Ο Καλλίνικος Κρεάνγκα και ο Παναγιώτης Γκιώνης βρέθηκαν αντίπαλοι στο γαλλικό πρωτάθλημα πινγκ-πονγκ. Η έναρξη του 2ου γύρου στη γαλλική λίγκα των ανδρών επιφύλαξε γερή ελληνική κόντρα. Νικητής βγήκε ο Κρεάνγκα και η ομάδα του, η Ενεμπόν, η οποία διατηρείται ψηλά στη βαθμολογία. Αντίθετα, το κλαμπ του Γκιώνη, η Ανζέρ, παραμένει χωρίς νίκη κι εξακολουθεί ν’ ανησυχεί για την παραμονή στην κατηγορία.

Ανζέρ και Ενεμπόν αναμετρήθηκαν στην έδρα της πρώτης στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής. Οι κορυφαίοι εκπρόσωποι της ελληνικής επιτραπέζιας αντισφαίρισης συναντήθηκαν στο πέμπτο στη σειρά ματς κι επρόκειτο για μία ακόμα θεαματική και αμφίρροπη αναμέτρησή τους για το πρωτάθλημα, που προκάλεσε μεγάλο ενδιαφέρον στους Γάλλους φιλάθλους. Ο Γκιώνης κατέκτησε το 1ο σετ με 11-7, ο Κρεάνγκα όμως, ήταν σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση, πήρε τα επόμενα σετ με 11-6, 11-7 και 11-9 και διαμόρφωσε το τελικό 4-1 υπέρ της Ενεμπόν. Ο κάτοχος του Ευρωπαϊκού ΤΟΠ 12 είχε επιβληθεί νωρίτερα και του Γάλλου Μπένζαμιν Μπροσιέ με 3-0 σετ, ενώ ο Γκιώνης, που γενικά είχε αρνητική απόδοση, ηττήθηκε και στο πρώτο του παιχνίδι από τον Τσέχο διεθνή Ντιμίτρι Προκόπκοφ με 3-0 σετ. 

Ύστερα από τις συναντήσεις της 10ης αγωνιστικής η Ενεμπόν βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 25 βαθμούς, δύο λιγότερους από την πρωτοπόρο Σαρτρ. Εντελώς διαφορετικοί είναι οι στόχοι της Ανζέρ, η οποία έχει περιοριστεί στην 9η και προτελευταία θέση με 14 βαθμούς. Τα στελέχη της πάντως, έμαθαν αυτές τις ημέρες μία εξέλιξη, που αυξάνει τις πιθανότητες του σωματείου να μείνει στην κατηγορία. Η Σεστάς έκανε γνωστό ότι λόγω οικονομικών προβλημάτων θα σταματήσει τη δραστηριότητά της με το κλείσιμο της σεζόν κι έτσι ενώ υποβιβάζονται κανονικά οι δύο τελευταίες ομάδες, τώρα θα πέσει μόνο η 10η στη Β΄κατηγορία. Η πρώην ομάδα του Ντανιέλ Τσιόκα θα δώσει τους επόμενους αγώνες της στο φετινό πρωτάθλημα και μετά θ’ αποσυρθεί. Να σημειωθεί τέλος ότι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας είναι η Σεν Ντενί με 12 βαθμούς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.