Λεμπρόν: «Ζήτησα να μείνει ο Έρβινγκ»

Την αποκάλυψη πως ο ίδιος ζήτησε από την διοίκηση των Καβαλίερς να κρατήσει τον Καϊρί Έρβινγκ στο Κλίβελαντ έκανε ο Λεμπρόν Τζέιμς.

Την αποκάλυψη πως ο ίδιος ζήτησε από την διοίκηση των Καβαλίερς να κρατήσει τον Καϊρί Έρβινγκ στο Κλίβελαντ έκανε ο Λεμπρόν Τζέιμς. Ο «βασιλιάς» ετοιμάζεται μαζί με τους υπόλοιπους «ιππότες», για τους τέταρτους συνεχόμενους τελικούς απέναντι στους Warriors, δεν παρέλειψε πάντως να αναφέρει στην Ρέιτσελ Νίκολς του ESPN πως ζήτησε από την διοίκηση να χειριστεί την κατάσταση που προέκυψε με το αίτημα μεταγραφής του άλλοτε συμπαίκτη του: 

«Το καλοκαίρι ήταν άσχημο για την ομάδα, απλά γιατί έχασε τον σουπερσταρ πόιντ γκαρντ της. Έναν τύπου με τον οποίο είχα πάρει μέρος σε τόσες μάχες τα τελευταία τρία χρόνια. Προφανώς δεν πήρα μέρος στις διαπραγματεύσεις και δεν ξέρω τι ακριβώς διημείφθη μεταξύ των δύο πλευρών. Αλλά σκέφτηκα πως αυτή ήταν κακή στιγμή για την ομάδα». 

Ο ίδιος ο Έρβινγκ έχει αναφέρει (σε συνέντευξη του στο ESPN) πως δεν είχε επικοινωνία με τον Τζέιμς κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.