Με… Κόκε για την πρόκριση!

Με τον Σέρχιο Κόκε στο πλευρό του, θα δώσει ο Αρης τη μάχη της πρόκρισης απέναντι στον Ατρόμητο!

Με τον Σέρχιο Κόκε στο πλευρό του, θα δώσει ο Αρης τη μάχη της πρόκρισης απέναντι στον Ατρόμητο! Η σχετική φημολογία αναφέρει πως ο Ισπανός θα βρεθεί στις εξέδρες του γηπέδου του Περιστερίου (φτάνει στην Αθήνα το απόγευμα), προκειμένου να παρακολουθήσει το ματς και αμέσως μετά να έχει τις τελικές συζητήσεις με τους ανθρώπους του Αρη, ώστε να επισφραγιστεί η επιστροφή του στην ομάδα.   

Για τον Αρη ένα και μοναδικό αποτέλεσμα υπάρχει στη σκέψη.  Ποιο είναι αυτό; Η νίκη, που θα σημάνει την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδας. Στον θεσμό, δηλαδή, που έχει απομείνει και που δείχνει βατός (ως στόχος), προκειμένου να σωθεί η φετινή χρονιά.

Απαντες στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο γνωρίζουν πάρα πολύ καλά τη σημασία της αναμέτρησης, όντας αποφασισμένοι να κάνουν πράξη τον συγκεκριμένο στόχο. Παρά τα όποια προβλήματα υπάρχουν (όχι μόνο αγωνιστικής φύσεως) και παρά την ξαφνική φυγή του Ντάνιελ Τσέζαρεκ, οι Θεσσαλονικείς ετοιμάστηκαν για την πρόκριση και μόνο!

Ο Γιάννης Μιχαλήτσος (σε συνεργασία με τον Γιώργο Σεμερτζίδη), έχει καταστρώσει τα πλάνα του για το ματς, δείχνοντας να καταλήγει στην αρχική ενδεκάδα η οποία θα έχει αλλαγές σε σχέση με αυτή που παρέταξε κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννενα. Τερματοφύλακας θα είναι ο Βελλίδης, έχοντας μπροστά του, στις θέσεις των στόπερ, τους Λαζαρίδη και Σανκαρέ. Στα άκρα της άμυνας θα αγωνιστούν οι Μίσελ (αριστερά) και Νέτο (δεξιά). Το δίδυμο των κεντρικών χαφ θα αποτελέσουν οι Φατί , Παπαστεριανός (θέση διεκδικεί και οΠρίττας), έχοντας στα αριστερά τους, τον Ούμπιντες και στα δεξιά τον Γιαννιώτα. Τέλος, ο Καστίγιο θα αγωνιστεί σε ελεύθερο ρόλο, πίσω από τον Καρίμ Σολτάνι.

Εκτός ενδεκάδας μένει ο κακός στο προηγούμενο παιχνίδι, Φράνσις Ντίκο και φυσικά ο εξαφανισθείς, Τσέζαρεκ.

Από τους «22» της Αθήνας απουσιάζουν οι τραυματίες Τόχα, Σηφάκης  και ο ανέτοιμος ακόμα Νάτσο Γκαρσία, συν τον Γιούριτσα Βράνιες ο οποίος αποτελεί παρελθόν για τον Αρη.

Μετά το τέλος του αγώνα, η αποστολή δεν θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη. Θα παραμείνει στη πρωτεύουσα, καθώς ακολουθεί κι άλλο ματς με τον Ατρόμητο (για το πρωτάθλημα) και θα προπονείται στις βοηθητικές εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ (στο γήπεδο Κ-2).    


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.