Ρομπέρτο: «Θα μου άρεσε να αγωνιστώ ξανά στην Ατλέτικο»

Ο Ρομπέρτο, σε δηλώσεις του, ανέφερε πως θα του άρεσε να αγωνιστεί ξανά στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο Ρομπέρτο, σε δηλώσεις του, ανέφερε πως θα του άρεσε να αγωνιστεί ξανά στην Ατλέτικο Μαδρίτης. 

Αναλυτικά ανέφερε:

«Θυμάμαι τις εποχές που αντιμετωπίζαμε τη Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα και ξέραμε ότι θα χάναμε. Αυτό που σκεφτόμασταν ήταν να μη χάσουμε με πολλά γκολ. Τώρα τα πράγματα έχουν αλλάξει αρκετά. Η Ατλέτικο έχει γίνει μια ομάδα να τη φοβάσαι και όχι μόνο στις εγχώριες διοργανώσεις, αλλά και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Το κατάφεραν με το να γίνουν η καλύτερη ομάδα στην άμυνα και με το να γίνουν πιο αποτελεσματικοί στην επίθεση. Με αυτά τα δύο αυτή η ομάδα μπορεί να καταφέρει τα πάντα», είπε αρχικά. 

Για το έργο του Ντιέγκο Σιμεόνε ανέφερε: «Ο Σιμεόνε ήρθε όταν εγώ έφυγα από την Ατλέτικο. Ήταν αυτός που άλλαξε την Ατλέτικο και αυτή ξεκίνησε να κερδίζει τίτλους. Θα μου άρεσε πραγματικά να βρισκόμουν σε αυτή την ομάδα, κυρίως για τον σεβασμό που λαμβάνουν. Όταν ήμουν εκεί ο σύλλογος περνούσε αρκετές δύσκολες στιγμές, αλλαγές προπονητών και σεζόν με όχι πολύ καλά αποτελέσματα. Αισθάνομαι όμως περήφανος που έπαιξα εκεί». 

Για τη ρεβάνς της Ατλέτικο με την Αϊντχόφεν (0-0 το πρώτο ματς) για τους «16» του Champions League σχολίασε: «Κανένας αγώνας νοκ-άουτ δεν είναι εύκολος στο Champions League. Η ισοπαλία στο πρώτο παιχνίδι αφήνει ανοικτές όλες τις πιθανότητες. Νομίζω πως η Ατλέτικο είναι καλύτερη, κάτι που αποδεικνύει στον αγωνιστικό χώρο. Δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς την πίεση που σου δίνει ο ρόλος του φαβορί. Είναι περισσότερο μειονέκτημα παρά πλεονέκτημα, αλλά νομίζω πως η Ατλέτικο θα προκριθεί». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.