Με Ολυμπιονίκες στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Μεγάλα ονόματα της ελληνικής κωπηλασίας, όπως η 4η Ολυμπιονίκης του Ρίο ντε Τζανέιρο Κατερίνα Νικολαϊδου και οι Γιάννης Χρήστου, Γιάννης Τσίλης και Γιώργος Τζιάλλας εκπροσωπούν την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα παράκτιας κωπηλασίας στη λίμνη της Γενεύης (Τονόν λε Μπαιν).
13/10/2017 • 15:50
Το Ολυμπιακό κέντρο κωπηλασίας
  • shares
Μεγάλα ονόματα της ελληνικής κωπηλασίας, όπως η 4η Ολυμπιονίκης του Ρίο ντε Τζανέιρο Κατερίνα Νικολαϊδου και οι Γιάννης Χρήστου, Γιάννης Τσίλης και Γιώργος Τζιάλλας εκπροσωπούν την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα παράκτιας κωπηλασίας στη λίμνη της Γενεύης (Τονόν λε Μπαιν). Συγκεκριμένα, δέκα ελληνικά πληρώματα, με αθλητές και αθλήτριες από τους συλλόγους της Θεσσαλονίκης, των Ιωαννίνων και της Αττικής αγωνίζονται σε αυτό το άθλημα που συνδυάζει κωπηλασία και θάλασσα (αντί λίμνης). Συνολικά στο παγκόσμιο πρωτάθλημα θα πάρουν μέρος 618 αθλητές κι αθλήτριες με 269 πληρώματα από 40 χώρες.

Κατά τους πρώτους προκριματικούς αγώνες, το διπλό των αγοριών του ΟΦΘ με τους Θεοχάρη-Αλεπίδης πήραν την 18η θέση και θα αγωνιστούν στον τελικό Β΄.
Αναλυτικά οι ελληνικές συμμετοχές:
Μονό σκιφ:
=========
(α)Βίτος Ιωάννης (ΟΦΘ)
(γ) Νικολαϊδου Κατερίνα (ΟΦΘ)
Διπλό σκιφ
=========
(α):Θεοχάρης Δ.-Αλεπίδης (ΟΦΘ), Γιαννακουλάκος Σ-Μπαλαματσης Σ (ΟΦΘ)
(γ):Κοκκίνου-Κουμπλή (ΝΟΘ),Παυλάτου-Μιχαλοπούλου (ΚΟΕ), Παπαπετρίδου-Παρίση (ΟΣΦΠ)
Τετραπλό σκιφ:
=============
(α) Τσίλης-Τζιάλλας-Δημητρίου Γ-Χρήστου –Δημητρίου Σ (ΝΟΙ)
(γ): Εμμανουηλίδου-Κυρίδου-Μπούρμου-Πέργουλη-Γκέκα (ΝΟΘ),
Δάκου-Χαραλαμποίδου-Βεζυρτζόγλου-Χατζηπολυχρόνη (ΟΦΘ)

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Γράψτε το σχόλιο σας...

09/05/2018 • 16:07