Μετά τον Γιάκομπ, ο Πρίττας

Μετά τον Βικτοράς Γιάκομπ ο οποίος από το βράδυ της Τετάρτης, αποτελεί παρελθόν για τον Αρη, σειρά παίρνει ο Σάκης Πρίττας, δεδομένου πως ούτε αυτός υπολογίζεται από τον Μίχαλ Πρόμπιερζ.

Μετά τον Βικτοράς Γιάκομπ ο οποίος από το βράδυ της Τετάρτης, αποτελεί παρελθόν για τον Αρη, σειρά παίρνει ο Σάκης Πρίττας, δεδομένου πως ούτε αυτός υπολογίζεται από τον Μίχαλ Πρόμπιερζ. Μάλιστα οι σχετικές συζητήσεις με τον έμπειρο έλληνα μέσο έχουν ήδη ξεκινήσει και δεν αποκλείεται, ακόμα και πριν από το κλείσιμο της χρονιάς, να έχουν συγκεκριμένη κατάληξη. Και όπου κατάληξη, η λύση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών. Υπενθυμίζεται η περίπτωση του Νέρι Καστίγιο ο οποίος βαδίζει σε έναν  ανάλογο δρόμο (με υπαιτιότητα όμως του ιδίου και όχι του προπονητή). Ολ΄ αυτά θα σημάνουν την περεταίρω ελάφρυνση του κιτρινόμαυρου ρόστερ, μετά το τέλος του Κουλουχέρη και την πιθανότητα να δοθούν δανεικοί οι Γκαρσία και Πορτίγια.

Ωστόσο προς το παρών όλα τα παραπάνω, μπαίνουν στην άκρη, εξαιτίας του πολύ σημαντικού αγώνα κυπέλλου με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή. Ένα ματς το οποίο, έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα, αποτελεί για τον Αρη, πρόωρο τελικό, αναφορικά με την διάκριση που κυνηγά την τρέχουσα σεζόν.

Ο Πρόμπιερζ, λόγω των πολλών απουσιών, αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με πολλές αλλαγές. Ο Βελλίδης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με τους Ντίκο και Λαζαρίδη, μπροστά του στις θέσεις των στόπερ. Αριστερά στην άμυνα ερίζουν για τη φανέλα οι Μίσελ, Καζναφέρης, με τον Νέτο να ξεκινά στα δεξιά. Ελλείψει  Φατί, δίπλα στον Τόχα θα ξεκινήσει ο Οικονομόπουλος, έχοντας στην αριστερή πτέρυγα τον Ούμπιντες και στη δεξιά τον Σολτανι. Τέλος, ο Κατίδης θα χρησιμοποιηθεί πίσω από τον Ντάνιελ Τσέζαρεκ.

Στο πλευρό της ομάδας, θα βρεθούν και πολυάριθμοι οπαδοί του Αρη οι οποίοι θα βρεθούν στην Κομοτηνή. Η αναμέτρηση θ΄ αρχίσει στις 7 το βράδυ.   


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.