“Παγώνει” η Lucasflim τα spin-offs του “Star Wars”

Οι Disney και Lucasfilm θα δώσουν έμφαση στο "Episode 9"."Σκληρή" η ετυμηγορία για τις μελλοντικές...

Οι Disney και Lucasfilm θα δώσουν έμφαση στο “Episode 9”.

“Σκληρή” η ετυμηγορία για τις μελλοντικές αυτόνομες ταινίες από τον κόσμο του “Star Wars”. Η Lucasfilm αποφάσισε να τις θέσει όλες σε αναμονή.

Σύμφωνα με το Collider, η Lucasfilm θα αφοσιωθεί αποκλειστικά στο “Star Wars: Episode IX” και στην τριλογία ταινιών που θα το ακολουθήσει.

Η απόφαση ήρθε μετά από την οικονομική ζημιά που προκάλεσε το “Solo: A Star Wars Story”. Τα έσοδα της ταινίας ήταν πολύ χαμηλότερα από τα αναμενόμενα, ιδιαίτερα σε διεθνές επίπεδο, αγγίζοντας μόλις τα $340 εκατομμύρια. Πιθανολογείται πως, η Disney θα χάσει $50 εκατομμύρια από τον αρχικό προϋπολογισμό των $250 εκατομμυρίων για την παραγωγή της ταινίας και της, εξίσου, ακριβής διαφημιστικής καμπάνιας της ταινίας.

Η απόφαση για πάγωμα των μελλοντικών spin-off ταινιών “Star Wars” επηρεάζει και τις υποθέσεις για τις αυτόνομες ταινίες των Obi-Wan Kenboi και Boba Fett. Ασφαλώς και, οι Disney και Lucasfilm δεν είχαν επιβεβαιώσει επίσημα κανένα από τα δύο projects, οι ενδείξεις ήταν αρκετές για να θεωρηθούν πολύ πιθανές υπάρξεις στο κινηματογραφικό σύμπαν του “Star Wars”.

Φαίνεται λοιπόν πως η Lucasfilm προτιμά να κοιτάξει σε ένα πολύ, πολύ μακρινό μέλλον αντί να γυρίσει πίσω στο παρελθόν. Για τη νέα τριλογία του “Star Wars” έχει επιβεβαιωθεί η συμμετοχή του Rian Johnson, σκηνοθέτη του “The Last Jedi”. Επιπλέον, γνωρίζουμε πως οι showrunner του “Game of Thrones” θα υπογράψουν το σενάριο και θα αναλάβουν την παραγωγή της τριλογίας.

Το μέλλον θα δείξει πως θα εξελιχθούν τα γεγονότα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι, μπορούμε να περιμένουμε το “Star Wars: Episode IX” στις 20 Δεκεμβρίου του 2019.


Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.