Φήμη: Hackers βάζουν πορνογραφικό περιεχόμενο ως εικόνες προφίλ στο Switch

Ohhhh. Mamma Mia!Οι hackers έχουν βρει έναν τρόπο να μεταφορτώσουν τις δικές τους εικόνες προφίλ...

Ohhhh. Mamma Mia!

Οι hackers έχουν βρει έναν τρόπο να μεταφορτώσουν τις δικές τους εικόνες προφίλ στο Nintendo Switch, με κάποιους να τοποθετούν πορνογραφικές εικόνες που μπορούν να προβληθούν δημόσια.

Η Nintendo επιτρέπει μόνο τη χρήση ορισμένων εικόνων προφίλ που έχουν οριστεί για το Switch, αλλά ένα “σπιτικό” εργαλείο έχει επιτρέψει στους χάκερ να αλλάξουν την εικόνα σε ό,τι θέλουν. Και όχι, δεν θα σας παρουσιάσουμε τις εικόνες.

Οι εικόνες αυτές αναφέρθηκαν από έναν ενδιαφερόμενο γονέα, ο οποίος τις δημοσίευσε στο Reddit, συμβουλεύοντας τους γονείς να απενεργοποιήσουν τις online υπηρεσίες για το Nintendo Switch.

Η δημοσίευση έχει αφαιρεθεί για ακαθόριστους λόγους, αλλά αρχικά ανέφερε:

“Φαίνεται ότι οι χάκερ έχουν βρει έναν τρόπο να εισαγάγουν άσεμνο περιεχόμενο στα παιχνίδια των παιδιών μας, ένα πρόβλημα με τις εικόνες προφίλ των χρηστών. Η εικόνα άλλαξε αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της περιπολίας μου, ενώ κάθε εικόνα ήταν πορνογραφικό υλικό. Αυτό είναι προφανώς σκόπιμο και έχει κάνει τα παιδιά να αναστατώνονται”.

Το πρόβλημα εδώ είναι ότι ο Nintendo Switch δεν διαθέτει σύστημα για την αναφορά της εικόνας προφίλ ενός χρήστη, επειδή δεν υπήρχε λόγος να σκεφτεί κάποιος να αναφέρει τις προκαθορισμένες εικόνες.

Ένα άλλο θέμα είναι ότι, στη λειτουργία Balloon World του Super Mario Odyssey, η εικόνα προφίλ ενός παίκτη εμφανίζεται στο μπαλόνι του στο παιχνίδι, καθιστώντας το ένα ιδιαίτερα ατυχές γεγονός.

Έχοντας αυτό στο μυαλό σας, να δώσετε πολύ προσοχή στο παιχνίδι μέχρι να επιλυθεί το ζήτημα.


H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι αρθρογράφος στο eSports Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming, Buddies!

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.