Αναβολή στις εκλογές του Ερασιτέχνη

27/05/2017 • 21:10
Μπαλτάκος
  • shares
Για νέα ημερομηνία θα μετατεθούν οι εκλογές για ανάδειξη νέου ΔΣ στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, αφού η έλλειψη απαρτίας οδήγησε σε αναβολή της διαδικασίας. 

Πιθανότερη ημερομηνία είναι πιθανόν να είναι η 4η Ιουνίου (Κυριακή), με 100 μέλη να δίνουν το «παρών» κι ενώ απαιτείται (βάσει καταστατικού) τουλάχιστον το 50% (356 συνολικά).

 
Από εκεί και πέρα, ο πρόεδρος του ΑΣ, Δημήτρης Μπαλτάκος μίλησε μεταξύ άλλων για το θέμα του γηπέδου αλλά και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Αναλυτικά, η τοποθέτηση του Δημήτρη Μπαλτάκου: 

«Η συμφωνία που υπογράψαμε είναι δεσμευτική μόνο αν την εγκρίνει η Γ.Σ. Εγώ, ως Δημήτρης Μπαλτάκος, δεν έχω δεσμεύσει σε κάτι τον Παναθηναϊκό. Η συμφωνία που υπογράψαμε δείχνει τον οδικό χάρτη μέχρι την ψήφιση του νομοσχεδίου. Εγώ πιστεύω ότι είναι εφικτό, σήμερα είναι η τελευταία μέρα που εκπροσωπώ τον σύλλογο. Από τη στιγμή που μας κάλεσε ο κ. Τσίπρας είχαμε την υποχρέωση να πάμε. Δεν είναι κάτι που δεν μπορεί να γίνει, το αν είναι υλοποιήσιμο. Είναι ένας ισχυρός νόμος που διέπει τις παραμέτρους που αν αλλάξει ενδεχομένως να μπορεί να χτιστεί γήπεδο στον Παναθηναϊκό. 

Αυτήν τη στιγμή αν κάποιος άλλος μπορούσε να βάλει 100 εκατ. ευρώ και να πει χτίζω εγκαταστάσεις στον Βοτανικό πέφτει η Λεωφόρος. Αυτή τη στιγμή είναι σημαντικό να σταματήσουμε τη διπλή ανάπλαση. Τη νομοθετική πρωτοβουλία στη χώρα δεν την έχω εγώ. Την έχει η Κυβέρνηση και από εκείνην ξεκίνησε το ζήτημα της κατασκευής του γηπέδου. Από τις πληροφορίες που έχω η υπόθεση των έργων στη Λεωφόρο έχει κολλήσει στην Πολεοδομία». 

Για το θέμα των χρεών: «Το 2009 που έφυγε ο Θανάσης ο σύλλογος ήταν καθαρός! Υπήρχαν ελάχιστα χρέη που στη συνέχεια ο κύριος Γιαννακόπουλος κατέβαλε απλά η επόμενη διοίκηση δεν το τακτοποίησε. Δημιουργήθηκε μια τρύπα τριών εκατομμυρίων επί διοίκησης του κύριου Κίτσιου. Ήταν τρία εκατομμύρια ευρώ το χρέος και συνεχίζει να είναι. Το γεγονός ότι είναι στα ίδια επίπεδα αποτελεί επιτυχία διότι τα έσοδα υπάρχουν και πάνε σε διακανονισμούς». 

Για τη στάση που τήρησε στο θέμα της υποψηφιότητας του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:
«Όταν βγήκε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και είπε μπαίνουμε, είπαμε ασφαλώς. Αν την επόμενη ημέρα έλεγα παραιτούμαι στην πράξη και όχι στα λόγια, τότε εντός 15 ημερών θα γινόντουσαν εκλογές και γινόμασταν παρελθόν. Αν φεύγαμε λοιπόν, πρώτον την επόμενη ημέρα δεν θα υπήρχε Ερασιτέχνης και δεύτερον δεν θα μπορούσαμε να μαζέψουμε και να παραδώσουμε τα στοιχεία που μας ζητήθηκαν Πως ενώ έχεις παραιτηθεί υπέγραψες μνημόνιο; ο νόμος ορίζει πως και μετά την παραίτηση έχεις δικαίωμα υπογραφής 15 ήμερων».

Γράψτε το σχόλιο σας...
20/05/2019 • 09:58

Ντέρμπι ανόδου στο Αλμπαθέτε. Σε δοκιμασία οι αντοχές της Λάτσιο και της Φενέρ

Καθοριστικός ο αγώνας της Αλμπαθέτε με τη Γρανάδα. Νίκη επιβίωσης θέλει η Ερζουρούμσπορ στην Τουρκία σε ένα ματς που θα κριθεί στην αποτελεσματικότητα. Κάτι ανάλογο ισχύει και για την αναμέτρηση της Γκέτεμποργκ με τη Χάμαρμπι