Μπαλτάκος: «Υλοποιήσαμε τις δεσμεύσεις μας»

Ο Δημήτρης Μπαλτάκος με δήλωσή του στην ιστοσελίδα του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού τόνισε ότι η διοίκηση του συλλόγου υλοποίησε αυτά που είχε δεσμευτεί.
26/05/2017 • 20:18
Δημήτρης Μπαλτάκος
  • shares
Ο Δημήτρης Μπαλτάκος με δήλωσή του στην ιστοσελίδα του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού τόνισε ότι η διοίκηση του συλλόγου υλοποίησε αυτά που είχε δεσμευτεί. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Α.Ο. υποστήριξε ότι πλέον πρέπει όλοι μαζί οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» να πάρουν στους ώμους τους το εγχείρημα της ανέγερσης του ποδοσφαιρικού γηπέδου και των αθλητικών εγκαταστάσεων στο Γουδή.

Η δήλωση του Μπαλτάκου:

Ο Πρόεδρος του Παναθηναϊκού Α.Ο. κ. Δημήτρης Μπαλτάκος προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
 
Ως διοίκηση αναλάβαμε έναντι των εκατομμυρίων φιλάθλων του Παναθηναϊκού, δημόσια και κατηγορηματικά, δύο δεσμεύσεις.
 
Η πρώτη αφορούσε στην υπογραφή συμφωνίας για την ανέγερση ποδοσφαιρικού γηπέδου και αθλητικών εγκαταστάσεων στο Γουδή. Η δεύτερη στη διενέργεια εκλογών στον Α.Ο. για αλλαγή διοίκησης.
 
Σήμερα μπορούμε να κοιτάξουμε στα μάτια κάθε φίλαθλο του Παναθηναϊκού και να του πούμε ότι υλοποιήσαμε ακριβώς όσα δεσμευτήκαμε.
 
Έχει φτάσει η στιγμή, που όλοι μαζί οι Παναθηναϊκοί καλούμαστε να «πάρουμε στους ώμους μας» το συγκεκριμένο ιστορικής σημασίας εγχείρημα.
 
Αυτό επιβάλλεται να εμπεδωθεί στη συλλογική παναθηναϊκή συνείδηση, διότι είναι ο μοναδικός τρόπος ώστε να καταφέρουμε να υλοποιήσουμε το στόχο μας.
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
17/11/2018 • 08:16

Προβάδισμα για Ιταλία, Σάντερλαντ. Ματς για γκολ σε Πίτερμπορο και Μπρίστολ

Πολλά ματς στις χαμηλές κατηγορίες της Αγγλίας και της Σκωτίας μας δίνουν σε πολλές περιπτώσεις ενδιαφέρουσες ιδέες αναφορικά με την προοπτική παραγωγικότητάς τους ενώ στο Μιλάνο η Ιταλία είναι απόψε φαβορί λόγω κινήτρου

14/11/2018 • 10:51