Μπαλτάκος: «Υλοποιήσαμε τις δεσμεύσεις μας»

Ο Δημήτρης Μπαλτάκος με δήλωσή του στην ιστοσελίδα του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού τόνισε ότι η διοίκηση του συλλόγου υλοποίησε αυτά που είχε δεσμευτεί.
26/05/2017 • 20:18
Δημήτρης Μπαλτάκος
  • shares
Ο Δημήτρης Μπαλτάκος με δήλωσή του στην ιστοσελίδα του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού τόνισε ότι η διοίκηση του συλλόγου υλοποίησε αυτά που είχε δεσμευτεί. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Α.Ο. υποστήριξε ότι πλέον πρέπει όλοι μαζί οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» να πάρουν στους ώμους τους το εγχείρημα της ανέγερσης του ποδοσφαιρικού γηπέδου και των αθλητικών εγκαταστάσεων στο Γουδή.

Η δήλωση του Μπαλτάκου:

Ο Πρόεδρος του Παναθηναϊκού Α.Ο. κ. Δημήτρης Μπαλτάκος προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
 
Ως διοίκηση αναλάβαμε έναντι των εκατομμυρίων φιλάθλων του Παναθηναϊκού, δημόσια και κατηγορηματικά, δύο δεσμεύσεις.
 
Η πρώτη αφορούσε στην υπογραφή συμφωνίας για την ανέγερση ποδοσφαιρικού γηπέδου και αθλητικών εγκαταστάσεων στο Γουδή. Η δεύτερη στη διενέργεια εκλογών στον Α.Ο. για αλλαγή διοίκησης.
 
Σήμερα μπορούμε να κοιτάξουμε στα μάτια κάθε φίλαθλο του Παναθηναϊκού και να του πούμε ότι υλοποιήσαμε ακριβώς όσα δεσμευτήκαμε.
 
Έχει φτάσει η στιγμή, που όλοι μαζί οι Παναθηναϊκοί καλούμαστε να «πάρουμε στους ώμους μας» το συγκεκριμένο ιστορικής σημασίας εγχείρημα.
 
Αυτό επιβάλλεται να εμπεδωθεί στη συλλογική παναθηναϊκή συνείδηση, διότι είναι ο μοναδικός τρόπος ώστε να καταφέρουμε να υλοποιήσουμε το στόχο μας.
Γράψτε το σχόλιο σας...
26/09/2018 • 08:16

Γκολ, θέαμα και πιθανά απρόοπτα στα πρωταθλήματα Γαλλίας, Ιταλίας

Οι εμβόλιμες αγωνιστικές στα πρωταθλήματα της Ιταλίας, της Γαλλίας, της Ισπανίας και της Γερμανίας και το Λιγκ καπ Αγγλίας μας δίνουν λύσεις με βάση την δυναμική των ομάδων, το βάθος στο ρόστερ τους και βέβαια την ανάγκη να ψάξουν το κάτι παραπάνω

19/09/2018 • 10:52