Στοχοποιεί Αβραμόπουλο ο Καρατζαφέρης

Επίθεση στον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Δημ. Αβραμόπουλο, εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γ. Καρατζαφέρης, κατά τη διάρκεια συνέντευξης του.

Επίθεση στον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Δημ. Αβραμόπουλο, εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γ. Καρατζαφέρης, κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο ραδιοφωνικό σταθμό «Ράδιο 9».
 
“Κάποιες λεπτομέρειες δεν μπορούν να πείσουν για την κινητικότητα μέσα στον ευαίσθητο χώρο του Υπουργείου. Θέλω να πιστεύω ότι ο κ. Αβραμόπουλος θα συνειδητοποιήσει ότι χρειάζεται και προέχει η ουσία των πραγμάτων, πέρα από τις δημόσιες σχέσεις”, είπε. “Πιστεύω ότι ο κ. Αβραμόπουλος θα αντιληφθεί τη σοβαρότητα της κατάστασης και θα επιληφθεί του όλου θέματος”, πρόσθεσε.


Υποστήριξε ότι στα υπόλοιπα υπουργεία η “συγκατοίκηση” είναι καλή. “Χάθηκε ένας πολύτιμος μήνας, που ευτυχώς, δεν χάθηκε στα άλλα υπουργεία που συμμετέχουν στελέχη του ΛΑΟΣ”, είπε.


Ο Γ. Καρατζαφέρης εκτίμησε ότι η παρουσία τεσσάρων πολιτικών στελεχών στην ηγεσία του υπουργείου Άμυνας είναι υπερβολική και ισχυρίστηκε ότι ο ίδιος δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τον μεγάλο αριθμό υπουργών και υφυπουργών στην κυβέρνηση Παπαδήμου. “Αφήσαμε τη σύνθεση της κυβέρνησης στους συνεργάτες μας, και εκεί έγινε η ζημιά. Θα περίμενα μια άλλη σύνθεση, με όχι περισσότερα από 15 μέλη. Τώρα αυτή η σημερινή που έχει 50, είναι άσχημο και δεν μου αρέσει καθόλου”, ανέφερε.


Σημειώνεται πως εκτίμησε ότι και μετά τις εκλογές θα προκύψει πολυκομματική κυβέρνηση.


Όσον αφορά στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα, υποστήριξε ότι αν αφορά σε καινούργια μέτρα δεν θα τα δεχθεί.


Πηγή: enet.gr


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.