Συμφωνία της Βαλένθια με τον Βίλας Μπόας

Ο Αντρέ Βίλας Μπόας αρνήθηκε ν' ανανεώσει το συμβόλαιο του με τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και το καλοκαίρι πρόκειται να φύγει από το ρωσικό πρωτάθλημα, με προορισμό την Ισπανία και τον πάγκο της Βαλένθια.

Ο Αντρέ Βίλας Μπόας αρνήθηκε ν’ ανανεώσει το συμβόλαιο του με τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και το καλοκαίρι πρόκειται να φύγει από το ρωσικό πρωτάθλημα, με προορισμό την Ισπανία και τον πάγκο της Βαλένθια. 

Αυτό υποστηρίζουν σήμερα τα ΜΜΕ της Ισπανίας, που κάνουν λόγο για προφορική συμφωνία των «νυχτερίδων» με τον Πορτογάλο τεχνικό. Ο 37χρονος προπονητής μετά την Πόρτο, την Τσέλσι και την Τότεναμ, ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Ζενίτ τον Μάρτιο του 2014 και την οδήγησε στην κατάκτηση του τίτλου.

Η Βαλένθια απέλυσε τον περασμένο μήνα τον Γκάρι Νέβιλ, λόγω των συνεχών αρνητικών αποτελεσμάτων στην «πριμέρα ντιβιζιόν». Ο Πάκο Αγεσταράν, ο οποίος διετέλεσε βοηθός του Ράφα Μπενίτεθ στον πάγκο της ομάδας από το 2001 έως το 2004, ανέλαβε χρέη υπηρεσιακού προπονητή μέχρι το τέλος της σεζόν και το καλοκαίρι ο Βίλας Μπόας θα είναι το νέο αφεντικό στο «Μεστάγια».

Ο Νέβιλ προσλήφθηκε με συμβόλαιο έξι μηνών στις 2 Δεκεμβρίου, μετά την απομάκρυνση του Νούνο Εσπίριτο Σάντο. Παράλληλα παρέμεινε και στο προπονητικό τιμ της εθνικής Αγγλίας, ωστόσο, μετά την επιστροφή του από τις υποχρεώσεις των «τριών λιονταριών» στα φιλικά με Γερμανία και Ολλανδία ο ισπανικός σύλλογος του έδειξε την «πόρτα της εξόδου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.