Επιτέλους… «Ντα» στο θρυλικό ταμπούρλο του Μανόλο!!

Ένα από τα σημαντικά προβλήματα στο Μουντιάλ, για την επίλυση του οποίου κινητοποιήθηκαν η ΦΙΦΑ και τα Κυβερνητικά γραφεία (!) της Ισπανίας και της Ρωσίας, ξεπεράστηκε. Το ταμπούρλο του Μανόλο θα δώσει το παρόν στις εξέδρες του Λουζνίκι την Κυριακή μετά την απαγόρευση που ίσχυε στην πρώτη φάση της διοργάνωσης

Ένα από τα πιο ασυνήθιστα, για την διοργάνωση, αλλά τόσο σημαντικό πρόβλημα για το άτυπο ποδοσφαιρικό «πρωτόκολλο» της ιστορίας του Μουντιάλ ξεπεράστηκε εδώ και λίγες ώρες κάνοντας χαρούμενη όλη την Ισπανία και κυρίως την πιο χαρακτηριστική φιγούρα της στις εξέδρες, τον θρυλικό Μανόλο !

Το περίφημο ταμπούρλο του «βαμμένο» στα χρώματα της Ιβηρικής χώρας θα έχει πλέον πρόσβαση στα γήπεδα του Παγκοσμίου κυπέλλου της Ρωσίας έπειτα από έναν κύκλο διαβουλεύσεων που λίγο έλλειψε να φτάσει ως το.. Κρεμλίνο και τον Ρώσο πρόεδρο κ. Πούτιν μέσω των ανακτόρων της Καστίλλης και τον βασιλιά της Ισπανίας Φίλιππο τον 2ο!!

Κι όμως, ως τα συγκεκριμένα εξουσιαστικά κέντρα έφτασαν οι εκκλήσεις του Μανόλο μέσω της Ισπανικής ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αλλά και της FIFA μετά την πεισματική άρνηση των Ρωσικών αρχών εποπτείας για την ασφάλεια των γηπέδων στο να επιτρέψουν την είσοδο του.. ταμπούρλου του Μανόλο στις εξέδρες στα τρία πρώτα ματς της διοργάνωσης!!

Βέβαια δεν υπήρξε από τον αρμόδιο Υπουργείο κάποιο πρόβλημα με το εν λόγω μουσικό όργανο, όμως στην σχετική εγκύκλιο πριν την έναρξη του Μουντιάλ είχε γίνει σαφές πως οι φίλαθλοι θα μπορούν να περάσουν στο γήπεδο συγκεκριμένα πράγματα και μέσα σ’ αυτά δεν συγκαταλέγονταν τα… ταμπούρλα!

Οι εκκλήσεις μέσω της Ισπανικής Ομοσπονδίας και της FIFA έφτασαν ως την πρεσβεία της Ιβηρικής χώρας στην Μόσχα όπου εμμέσως πλην σαφώς ζητήθηκε η παρέμβαση της Κυβέρνησης και των ανακτόρων (ο βασιλιάς Φίλιππος Β’ πιθανότατα να βρεθεί τις επόμενες μέρες στη Ρωσία) προς το γραφείο του Πούτιν (!) έτσι ώστε με μια «άνωθεν» εντολή να μπει το ταμπούρλο στο γήπεδο!

Εν τέλει δόθηκε η άδεια να μπορέσει ο Μανόλο μεθαύριο Κυριακή να περάσει το θρυλικό όργανό του στις εξέδρες του σταδίου Λουζνίκι. Είναι το ίδιο που είχε μαζί του ο πιστός Ισπανός φίλαθλος και στα δέκα (10) προηγούμενα Μουντιάλ!!!

Σημαντικό ρόλο στο να μεταπειστούν οι Ρωσικές αρχές ασφαλείας έπαιξε κι ένα βίντεο που προσκόμισε στη FIFA η Ισπανική εφημερίδα MARCA και στο οποίο αποτυπώνεται εντόνως συγκινητικά η θλίψη και η παράκληση του Μανόλο προκειμένου να του επιτρέψουν να έχει μαζί του στις εξέδρες το αγαπημένο του ταμπούρλο!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.