Ντύσου «Θρύλος για μια ζωή»

Ολυμπιακός και UNICEF συνεχίζουν, για τρίτη χρονιά, μια συνεργασία η οποία από την πρώτη στιγμή είχε και έχει ως στόχο τον εμβολιασμό εκατομμυρίων παιδιών τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό!

Ολυμπιακός και UNICEF συνεχίζουν, για τρίτη χρονιά, μια συνεργασία η οποία από την πρώτη στιγμή είχε και έχει ως στόχο τον εμβολιασμό εκατομμυρίων παιδιών τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό!

Ο μεγαλύτερος Σύλλογος της χώρας είναι διαρκώς δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη, κάτι που αποδεικνύεται όλες τις μέρες του χρόνου τόσο με τις φιλανθρωπικές μας ενέργειες, όσο και με τη μεγάλη συνεργασία μας με την UNICEF! Η ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι ο μεγαλύτερος δωρητής στην εκστρατεία της UNICEF 100% Campaign που υποστηρίζει προγράμματα ανοσοποίησης σε όλο τον κόσμο. Από το 2013 οι συνεισφορές του Ολυμπιακού έχουν συμβάλει στην προστασία ενός εκατομμυρίου μωρών, την υποστήριξη εκστρατειών κατά της πολιομυελίτιδας και την εκπαίδευση των εργαζομένων στον τομέα της υγείας.

Τώρα μπορείτε και εσείς να στηρίξετε την προσπάθεια αυτή! Πώς; Ντυθείτε «Θρύλος για μια ζωή»!

Από σήμερα μπορείτε να προμηθευτείτε, από το Red Store και το online κατάστημα μας www.redstore.gr, τα συλλεκτικά t-shirts σε δύο εκδοχές: ελληνική και αγγλική. Στο ελληνικό t-shirt υπάρχει το μήνυμα «Θρύλος για μια ζωή» και στο αγγλικό το «Olympiacos for Life».

Η τιμή τους είναι στα 9,99 ευρώ και όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν στην UNICEF, ενισχύοντας την προσπάθειά μας να βοηθήσουμε τα παιδιά που μας έχουν ανάγκη!

Μάλιστα, ο προπονητής της ομάδας μας κ. Σίλβα και οι ποδοσφαιριστές Νταβίντ Φουστέρ και Αλεχάντρο Ντομίνγκεζ φόρεσαν ήδη τα συλλεκτικά t-shirts και έδωσαν το… σύνθημα που δεν είναι άλλο από το… είμαστε «Θρύλος για μια ζωή»!

Το σχετικό βίντεο:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.