Τα κανάλια Novasports στήριξαν τον 1ο Μαραθώνιο Ολυμπίας!

30/03/2015 • 21:13
Τα κανάλια Novasports στήριξαν τον 1ο Μαραθώνιο Ολυμπίας!
  • shares

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε ο 1ος Μαραθώνιος Ολυμπίας, που διεξήχθη την Κυριακή 29 Μαρτίου. Στον Μαραθώνιο, που είχε ως στόχο να δώσει την ευκαιρία στους δρομείς της χώρας μας αλλά και του εξωτερικού,  να αγωνισθούν στην μαραθώνια απόσταση στον τόπο που γεννήθηκε το Ολυμπιακό Πνεύμα, συμμετείχε πλήθος κόσμου.

Συγκεκριμένα, 80 δρομείς στον μαραθώνιο, 150 στον ημιμαραθώνιο, 200 άτομα μικροί και μεγάλοι στον «Δρόμο για όλους» και πάνω από 100 άτομα στο δρόμο Ήλιδα - Αμαλιάδα, καθώς και 200 περίπου εθελοντές, 50 ποδηλάτες  και χιλιάδες κόσμου σε όλες τις εκδηλώσεις στις τρεις πόλεις Πύργου, Ολυμπίας και Αμαλιάδας.

Τα κανάλια Novasports, στο πλαίσιο ενίσχυσης και του ερασιτεχνικού αθλητισμού, στήριξαν τη διοργάνωση ως media partner, καλύπτοντάς την με πλούσιο ρεπορτάζ μέσα από το Novasports 24 HD, και παράλληλα συμμετείχαν με τη δική τους ομάδα, τη «Novasports Running Team» στον αγώνα των 2km, αλλά και στον ημιμαραθώνιο Πύργου-Αρχαίας Ολυμπίας.

Η επικοινωνιακή στήριξη της διοργάνωσης εντάσσεται στις δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της Forthnet.

Novasports. Όλα για την ομάδα σου!

 

Γράψτε το σχόλιο σας...
16/10/2019 • 10:12

Δοκιμασία κορυφής στην Φουεναλαμπράδα

Με όποιο θετικό αποτέλεσμα η Σαραγόσα μένει απόψε μόνη στην 2η θέση της Segunda División. Δεν θα είναι εύκολο στην Φουεναλαμπράδα ΄όπου η γηπεδούχοι παραμένουν αήττητοι εντός έδρας σε επίσημα παιχνίδια εδώ και ένα χρόνο