Θέλει να ξεκινήσει με το δεξί ο Πεδουλάκης

Ντεμπούτο για τον Αργύρη Πεδουλάκη στη δεύτερη θητεία του στον Παναθηναϊκό, στην αναμέτρηση με τον Κολοσσό Ρόδου, τα προημιτελικά του πρωταθλήματος Basket League (17:00, Novasports 2).

Ντεμπούτο για τον Αργύρη Πεδουλάκη στη δεύτερη θητεία του στον Παναθηναϊκό, στην αναμέτρηση με τον Κολοσσό Ρόδου, τα προημιτελικά του πρωταθλήματος Basket League (17:00, Novasports 2). Οι “πράσινοι” θέλουν να αφήσουν πίσω τους τον αποκλεισμό από το Final 4 του Βερολίνου, στις αναμετρήσεις με τη Λαμποράλ Κούτσα και στρέφουν την προσοχή τους στην κατάκτηση του νταμπλ. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να φτάσουν στον τελικό των play off και η πορεία τους έως εκεί ξεκινάει από τους αγώνες κόντρα στους Ροδίτες. 

Ο Πεδουλάκης προσπάθησε τις τελευταίες ημέρες να βελτιώσει την ψυχολογία των παικτών του, ενώ δούλεψε και σε ορισμένους τομείς του παιχνιδιού των “πράσινων”. Ο Έλληνας κόουτς θέλει να βελτιωθεί η αμυντική λειτουργία του “τριφυλλιού”, κάτι που θεωρεί “κλειδί” για τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Οι “πράσινοι” θα παραταχθούν στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, χωρίς τον Παπαγιάννη, ο οποίος είναι τραυματίας.

Αντιθέτως, επιστρέφει στην αποστολή ο Νίκος Παππάς, ο οποίος δε συμπεριλαμβάνονταν στα πλάνα του Σάσα Τζόρτζεβιτς, το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Η προϊστορία είναι με το πλευρό του Παναθηναϊκού, καθώς σε σύνολο 27 αναμετρήσεων, οι “πράσινοι” μετρούν 25 νίκες. Ως γηπεδούχος, ο Παναθηναϊκός είναι αήττητος σε 14 ματς με τους Ροδίτες. Αυτή είναι η τρίτη φορά που οι δυο ομάδες θα συναντηθούν στα play off και δεύτερη συνεχόμενη. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.