Επίσημη φετινή χειμερινή πρεμιέρα του “Mowgli” για το Netflix

Και μαζί ένα trailer.Χειμερινός, και συγκεκριμένα Δεκεμβριάτικος, θα έρθει ο "Mowgli" στο Netflix...

Και μαζί ένα trailer.

Χειμερινός, και συγκεκριμένα Δεκεμβριάτικος, θα έρθει ο “Mowgli” στο Netflix με τη νέα του ταινία, “Mowgli: Legend of the Jungle”, όπως αναφέρει το Variety.

Ενώ αρχικά η ταινία του Andy Serkis είχε προγραμματισθεί να κάνει πρεμιέρα φέτος τον Οκτώβρη, και με τίτλο “”Jungle Book: Origins”, η νέα μεταφορά των ιστοριών του Rudyard Kipling άλλαξε μία φορά τίτλο, όταν φανέρωσε και την πλοκή του, και ακόμα μία φορά όταν πλέον εγκαταστάθηκε στο Netflix.

Με τα τωρινά δεδομένα, η ταινία θα κάνει το ντεμπούτο της στις 7 Δεκεμβρίου διεθνώς, σε λιγότερο από έναν μήνα. Το νέο trailer για την ερχόμενη ταινία μπορείτε να παρακολουθήσετε με ελληνικούς υπότιτλους.

Όπως μάθαμε πριν από έναν χρόνο, ο Μόγλης “θα έρθει αντιμέτωπος με την ανθρώπινη προέλευσή του”, ενώ θα συναντήσει και ζώα από το κλασικό βιβλίο του Ράντγιαρντ Κίπλινγκ. Στο cast θα ακούσουμε στον ρόλο του διαβόητου πάνθηρα Μπαγκίρα τον Christian Bale, ο Benedict Cumberbatch θα ενσαρκώσει τον Shere Khan και η Cate Blanchett την Kaa. Ο Andy Serkis δεν θα περιοριστεί μόνο στην καρέκλα του σκηνοθέτη αφού θα αναλάβει να υποδυθεί τον Μπαλού, την αρκούδα που συντροφεύει τον Μόγλη, ενώ τον μικρό ήρωα θα ενσαρκώσει ο νεαρός Rohan Chand.

Σχετικά με το πρόσφατο εγχείρημα του, ο Serkis δήλωσε πως, “Ήθελα να κάνω μία συναισθηματική εκδοχή της ιστορίας, η οποία έχει ήδη ειπωθεί πολλές φορές”, και συμπλήρωσε, “Ήθελα να εξερευνήσω το να είσαι ένας ξένος. Το να είσαι εκτοπισμένος, να είσαι ο άλλος. Είναι μία εξαιρετικά σύγχρονη ιδέα που μπορεί να εξερευνηθεί”.

Το 2016, όταν η ταινία είχε ακόμα τον πρώτο της τίτλο, ο Serkis μίλησε για μία πιο σκοτεινή άποψη. “Η δικιά μας είναι για ελαφρώς πιο ενήλικο κοινό”, ήταν τα λόγια του, στα οποία πρόσθεσε ότι, “είναι μια PG-13 ταινία, περισσότερο στο στυλ των ταινιών Apes, μια πιο σκοτεινή εκδοχή, πιο κοντά σ’ αυτήν του Rudyard Kipling”.


Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.