Όλα καλά στην προετοιμασία

27/12/2010 • 19:55
Όλα καλά στην προετοιμασία
  • shares

Ικανοποιημένη έμεινε η Ναταλία Τσερνέσκα απ' το καμπ της Εθνικής ομάδας στον Άγιο Κοσμά

Για τα συμπεράσματά της από το καμπ προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας συγχρονισμένης κολύμβησης γυναικών, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο κλειστό προπονητικό κέντρο του Αγίου Κοσμά μίλησε η ομοσπονδιακή προπονήτρια. Η Ναταλία Τσερνέσκα, ανέφερε συγκεκριμένα:

"Το καμπ πήγε μια χαρά. Προχωρήσαμε αρκετά με τις κοπέλες και έγινε καλή δουλειά. Το θετικό είναι ότι οι αθλήτριες έδειξαν διάθεση και ήταν ανεβασμένες. Στο τελευταίο καμπ δουλέψαμε επάνω σε όλα. Φυσική κατάσταση, πόδια, χέρια, προγράμματα και χορογραφίες. Το 2011 θα δουλέψουμε ακόμα πιο σκληρά. Διαθέτουμε πολλές νεαρές αθλήτριες Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό σε όλες τις διοργανώσεις, γυναικών και νεανίδων, μετέχοντας σε όλα τα αγωνίσματα. Στόχος μας είναι να προσπαθήσουμε να επιστρέψουμε στις θέσεις που ήμασταν πριν από μερικά χρόνια".

 

Γράψτε το σχόλιο σας...
17/09/2019 • 07:11

Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά απόψε σε Νάπολι, Ντόρτμουντ και Μιλάνο

Όλοι μπορούν να σκοράρουν στα μεγάλα αποψινά ντέρμπι σε Νάπολι και Ντόρτμουντ. Ακόμα πιο καλές τιμές παραγωγικότητας δίνει η προοπτική του γκολ των αουτσάϊντερ σε Λονδίνο και Μιλάνο! Κάθε άλλο παρά εύκολο έργο για τα φαβορί σε Άμστερνταμ, Λιόν