Διεθνές το Hulu μετά το κλείσιμο της συμφωνίας Disney/Fox

Ποτίστηκε μαζί με τον βασιλικό.Η εξαγορά του Fox από τη Disney φέρνει καλά νέα και για το Hulu...

Ποτίστηκε μαζί με τον βασιλικό.

Η εξαγορά του Fox από τη Disney φέρνει καλά νέα και για το Hulu, καθώς το κανάλι πρόκειται να γνωρίσει αξιοσημείωτη επέκταση της διαθεσιμότητας του χάρη στη συμφωνία.

Πρόσφατα ο Πρόεδρος της Disney, Bob Iger, δήλωσε πως η εταιρεία σκοπεύει να κάνει το ξεκίνημα για να επεκτείνει τη διαθεσιμότητα του Hulu σε διεθνές επίπεδο με το που θα σφραγίσει η συμφωνία με το Fox, σύμφωνα με το Combicbook.com.

Προς το παρόν, η streaming πλατφόρμα είναι διαθέσιμη στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Ακούγεται πως οι συμβάσεις αδειοδότησης μπορεί να περιορίζουν μερικά προγράμματα από το να προσφερθούν διεθνώς, δεν έχουν δοθεί όμως επίσημες ανακοινώσεις στη δημοσιότητα.

Η συμφωνία μεταξύ Disney και 21st Century Fox θα κλείσει με το νέο έτος, την 1η Ιανουαρίου 2019, ένα γεγονός που θα δώσει στη Disney εκτενέστερο έλεγχο στο Hulu και θα δώσει στη Marvel Studios έλεγχο στο franchise των “X-Men”.

Σε άλλα νέα της Disney, η εταιρεία μόλις αποκάλυψε το όνομα της ερχόμενης συνδρομητικής της υπηρεσίας, την πλατφόρμα που, όπως μοιράστηκε με το κοινό ο Iger, θα περιλαμβάνει τις αυτόνομες σειρές για τους Loki και Scarlet Witch, όπως επίσης και μία σειρά από τον κόσμο του “Star Wars” που θα μας ταξιδέψει στα γεγονότα πριν από το “Rogue One”.

Αυτή θα είναι η δεύτερη σειρά “Star Wars” που θα δημιουργηθεί για το Disney+. Γνωρίζουμε ήδη ότι η σειρά του Jon Favreau, “The Mandalorian” θα προβληθεί και αυτή στη συνδρομητική υπηρεσία. Ο Iger είχε ανακοινώσει ότι η Disney αναπτύσσει αρκετές σειρές από τον κόσμο του “Star Wars”.


Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.