SMS σωτηρίας...

29/12/2010 • 16:37
SMS σωτηρίας...
  • shares

 Το πλάνο με το οποίο θα μπορέσει να σταθεί και πάλι στα πόδια του ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, παρουσίασε την Τετάρτη ο α' αντιπρόεδρος, Νίκος Καραχάλιος. Ο τίτλος της συνέντευξης Τύπου είχε τίτλο  "Αντιμετωπίζουμε την κρίση, διασφαλίζουμε το μέλλον", φράση που δείχνει τις προθέσεις των ανθρώπων της ομάδας.

Το πρώτο μέλημα της προσωρινής διοίκησης είναι η εξόφληση των χρεών στους αθλητές της ομάδας, ενώ ο Καραχάλιος πιστεύει πως τα πρώτα αποτελέσματα των προσπαθειών θα φανούν σε 200 περίπου μέρες.

Ο α' αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού ζήτησε τη βοήθεια του κόσμου λέγοντας πως αν 3.000.000 κόσμος προσέφερε ένα ευρώ θα μαζευτούν 3.000.000 ευρώ. Αυτό το ευρώ θα μπορεί να δοθεί μέσω sms στα κινητά. Επίσης τόνιζε πως θα συνεισφέρει και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Θέλουμε να βλέπουμε νέα παιδιά που να αποτελέσουν τον Ολυμπιακό του 2020. Να ανανεώνεται να προσφέρει στα νέα παιδιά. Να προσφέρει υποδομές, στάδια, υποστήριξη, τη ψυχή του και την καρδιά του. Αυτό που δεν έχει προσφέρει ο Ολυμπιακός, όπως θα έπρεπε, είναι η συνέπεια απέναντι σε πολλά παιδιά. Στα παιδιά του βόλεϊ, του πόλο", υποστήριξε μεταξύ άλλων ο Καραχάλιος.

Γράψτε το σχόλιο σας...
20/08/2019 • 08:42

Τα αουτσάϊντερ δίνουν ρυθμό σε Λευκωσία, Σέφιλντ και Σουίντον

Ο Άγιαξ είναι το φαβορί στην Κρήτη αλλά ο ΑΠΟΕΛ είναι η ομάδα με το πείσμα που θα τρέξει για να διεκδικήσει, κι ότι βγει. Πιο επιφυλακτικό το ματς στην Ρουμανία. Σε άλλο πνεύμα με προοπτική παραγωγικότητας στο Σέφιλντ και το γήπεδο της Ντέρμπι Κάουντι