Τα βρήκαν τέλεια στον Μαραθώνα

20/01/2011 • 22:19
Τα βρήκαν τέλεια στον Μαραθώνα
  • shares
Τέσσερις πρωταθλήτριες της Κίνας επέλεξαν το Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Μαραθώνα για να προετοιμαστούν για τους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
 
Οι τέσσερις αθλήτριες που στελεχώνουν ένα σκιφ, ένα διπλό και μια δίκωπο θα παραμείνουν για τρεις εβδομάδες στην Ελλάδα και θα επιστρέψουν τον Απρίλιο για τις τελευταίες μέρες πριν από τους επίσημους αγώνες.
 
Οι πανύψηλες πρωταθλήτριες μαζί με τον προπονητή τους αναφέρθηκαν στα καλά της χώρας μας:
 
"Αυτή την  εποχή η Ελλάδα διαθέτει το καλύτερο κλίμα στη Ευρώπη και είναι ιδανικός τόπος προετοιμασίας για μας αφού στην Κίνα το κρύο είναι ανασταλτικός παράγοντας για προπόνηση σε εξωτερικές συνθήκες. Ταυτόχρονα το κόστος στην Ελλάδα είναι πολύ χαμηλό, θα έλεγα ότι βρίσκεται στο επίπεδο των Ολυμπιακών αγώνων της Αθήνας το 2004 κι αυτό μας διευκολύνει να παραμείνουμε για αρκετές μέρες. Το σημαντικότερο όμως όλων είναι ότι οι προπονητικές  συνθήκες  στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο είναι πραγματικά άριστες και ήδη σχεδιάζουμε να παραμείνουμε παραπάνω από ότι αρχικά είχαμε υπολογίσει" τόνισε συγκεκριμένα ο προπονητής και συνοδός των τεσσάρων κοριτσιών Κένετ Χουαν Ταν. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
15/10/2019 • 07:11

Σύγκρουση κινήτρων και γοήτρου σε Ελσίνκι, Αθήνα και Στοκχόλμη

Η Βοσνία θέλει μόνον τη νίκη απέναντι στην Ελληνική ομάδα η οποία βρίσκεται σε στάδιο ανασύνταξης. Εξίσου δύσκολη η προοπτική νίκης των Φινλανδών. Υψηλής ανταγωνιστικότητας οι αναμετρήσεις σε Ρουμανία και Ελβετία