Η Νίμπουργκ άλωσε το Παβεγιόν Φερνάντο Μαρτίν (video)

Η Νίμπουργκ σημείωσε την δεύτερη νίκη της στον 3ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ της FIBA, καθώς στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής, επικράτησε με 72-71 της Φουενλαμπράδα στο Παβεγιόν Φερνάντο Μαρτίν.

Η Νίμπουργκ σημείωσε την δεύτερη νίκη της στον 3ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ της FIBA, καθώς στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής, επικράτησε με 72-71 της Φουενλαμπράδα στο Παβεγιόν Φερνάντο Μαρτίν.

Από την άλλη η Φουενλαμπράδα έκανε την 3η συνεχόμενη ήττα της στον όμιλο μπάινοντας σε περιπέτειες για την συνέχεια.

Η Νίμπουργκ είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα για τρία δεκάλεπτα. Προηγήθηκε με 12-20 στο πρώτο δεκάλεπτο, έκλεισε το ημίχρονο στο +15 (23-38), ενώ στο τέλος του 3ου δεκαλέπτου ήταν μπροστά με 57-42.

Στο ξεκίνημα του τέταρτου δεκαλέπτου με πρωταγωνιστή τον Ρούμπνικ η Φουενλαμπράδα έτρεξε ένα σερί 11-0 για το 53-57.

Η Νίμπουργκ συνέχισε να είναι μπροστά την στιγμή που ο Γκαρσία με συνεχόμενα τρίποντα κρατούσε την Φουενλαμπράδα κοντά στο σκορ.

Ο Τσέμα Γκονζάλες με επιθετικό ριμπάουντ μείωσε σε 71-72, η Νίμπουργκ έχασε την επίθεση της αλλά ο Πόποβιτς στην τελευταία επίθεση τα έκανε «μαντάρα», το σουτ του Γκαρσία υπό πίεση χρόνου ήταν άστοχο, ο Ράιτ πήρε το ριμπάουντ και 0.9’’ πριν το τέλος ο Γκονζάλες του έκανε αντιαθλητικό φάουλ.

Ο Ράιτ αστόχησε και στις δύο βολές αλλά η Νίμπουργκ είχε και την κατοχή ξοδεύοντας εύκολα τον απειροελάχιστο χρόνο που απέμενε.

Για τους νικητές κορυφαίοι οι Ράιτ και Χρούμπαν με 20 πόντους έκαστος, ενώ για τους ηττημένους, προσπάθησε ο Ρούπνικ με 12 πόντους ενώ στο τέλος τις όποιες ελπίδες διατήρησε ο Γκαρσία που είχε 15 με 5/7 τρίποντα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.