Παλέρμο: «Λιμπερταδόρες στο Μονουμεντάλ είναι τα πάντα»

Έχει ζήσει τα πάντα με τη Μπόκα Τζούνιορς, εκτός από την κατάκτηση Κόπα Λιμπερταδόρες μέσα στην έδρα της Ρίβερ Πλέιτ. Ο Μαρτίν Παλέρμο ευχήθηκε στην σημερινή γενιά της αργεντίνικης ομάδας να το καταφέρει.

Έχει ζήσει τα πάντα με τη Μπόκα Τζούνιορς, εκτός από την κατάκτηση Κόπα Λιμπερταδόρες μέσα στην έδρα της Ρίβερ Πλέιτ. Ο Μαρτίν Παλέρμο ευχήθηκε στην σημερινή γενιά της αργεντίνικης ομάδας να το καταφέρει.

Ο παλαίμαχος στράικερ, που κατέκτησε δύο φορές το τρόπαιο με την ομάδα του Μπουένος Άιρες, μίλησε για την ρεβάνς τελικού του Λιμπερταδόρες με την αιώνια αντίπαλο Ρίβερ, τονίζοντας ότι ενδεχόμενη επικράτηση της παλιάς του ομάδας μέσα στο Μονουμεντάλ (πρώτο ματς 2-2) θα αποτελέσει κορυφαία στιγμή για τον σύλλογο.

«Για τους παίκτες που θα ζήσουν αυτή τη στιγμή, είναι ό, τι καλύτερο μπορούν να προσφέρουν στους οπαδούς της Μπόκα. Το να κατακτήσεις το Λιμπερταδόρες μέσα στο Μονουμεντάλ είναι τα πάντα, αν βρεθείς εκεί δοξάζεσαι», είπε ο «Τιτάνας», προσθέτοντας ότι οι σημερινοί επιθετικοί της Μπόκα Γουαντσόπε Άμπιλα και Νταρίο Μπενεντέτο μπορούν να τα καταφέρουν: «Για οποιαδήποτε άμυνα οι δύο παίκτες αποτελούν ανησυχία. Είναι διαφορετικοί από εμένα, ο Μπενεντέτο συμμετέχει πολύ στο παιχνίδι, είναι πολύ πιο ενεργητικός απ’ ότι ήμουν εγώ, ο Γουαντσόπε είναι πολύ δυνατός με ευχέρεια στο σκοράρισμα».

Ο Παλέρμο μίλησε με καλά λόγια και για τον νυν προπονητή της Μπόκα και πρώην συμπαίκτη του Γκιγιέρμο Μπάρος Στσελότο: «Ο Γκιγιέρμο έχει αλλάξει τη δυναμική της ομάδας, έχει δυναμώσει πάρα πολύ από πλευράς αποτελεσμάτων και είναι πιο σταθερή. Θα δω το ματς στο σπίτι μου και εύχομαι τα καλύτερα στους οπαδούς της Μπόκα και ειδικά στον Γκιγιέρμο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.