Τα ξεκάθαρα… όπλα της Νάπολι

Πολλοί θεωρούσαν πως η τρέχουσα θα ήταν μεταβατική περίοδο για τη Νάπολι. Όχι γιατί άλλαξε το ρόστερ της ή μειώθηκε η ποιότητά της, αλλά γιατί υπέθεταν πως η αλλαγή προπονητή και η εποχή Αντσελότι θα απαιτούσε μεγαλύτερο χρόνο προσαρμογής στα νέα δεδομένα.

Η Νάπολι δεδομένα δεν διαθέτει ούτε την ποιότητα, κυρίως όμως ούτε το βάθος στο ρόστερ που να πλησιάζουν τα δεδομένα της Γιουβέντους.

Είναι μια ομάδα όμως που τα τελευταία χρόνια πέρα από καλούς παίκτες, έχει και ρόλους. Και ο Αντσελότι δεδομένα δε μπορεί να κατηγορηθεί ότι δεν είναι ικανός να μοιράζει ρόλους.

Εφέτος ίσως να ήταν ευκολότερο σε σχέση με άλλες φορές. Πήρε μια ομάδα με συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού, και δεδομένους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Η τριάδα των Ινσίνιε, Μίλικ, Μέρτενς στην επίθεση έχει κάνει μέχρι τώρα τις 91 από τις 176 τελικές της ομάδας. Προσθέστε και τον Ζιελίνσκι που έρχεται από τη μεσαία γραμμή τόσο για να δημιουργήσει όσο και για να εκτελέσει…
Ο αριθμός των τελικών προσπαθειών των 4ων παικτών φτάνει τις 115. Ξεκάθαροι πρωταγωνιστές μιας ομάδας που ο προπονητής γνωρίζει ακριβώς (και το έμαθε γρήγορα) τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των παικτών του.

Ομάδα που ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες δείχνει ικανή, αν όχι να κατακτήσει το πρωτάθλημα, σίγουρα να μην αφήσει σε… ησυχία την παρέα του Κριστιάνο Ρονάλντο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.