Δώρο Λουτσέσκου στους παίκτες το τριήμερο ρεπό

Με την ολοκλήρωση του αγώνα Κυπέλλου με τον Εργοτέλη που εκκρεμούσε και με τη διακοπή του Πρωταθλήματος, ο Ρουμάνος τεχνικός έδωσε ρεπό στην ομάδα

Η προπόνηση της Πέμπτης (15/11) ήταν επί της ουσίας προπόνηση αποκατάστασης και αποθεραπείας για όσους έπαιξαν στο εκτός έδρας παιχνίδι (14/11) Κυπέλλου του ΠΑΟΚ με τον Εργοτέλη. Κι αμέσως μετά, ο Ραζβάν Λουτσέσκου έδωσε ρεπό. Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο, ο ΠΑΟΚ αναφέρει: 
 «Ο πρώτος κύκλος της σεζόν αφορούσε κυρίως τα προκριματικά για το Champions League. Ο δεύτερος περιελάμβανε τα ντέρμπι για τη Super League και βρήκε τον ΠΑΟΚ θριαμβευτή. Ο τρίτος είχε να κάνει με τη διαχείριση της κατάστασης και την εδραίωση στην κορυφή. Και έκλεισε επιτυχημένα.
 Ο ΠΑΟΚ, με εξαίρεση τους αγώνες με τη Βίντι που έβαλαν σε κίνδυνο την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League, διατηρήθηκε πρώτος και αήττητος στο πρωτάθλημα και συνεχίζει την πορεία του προς το πρωτάθλημα και το Κύπελλο.
 Τώρα, όμως, είναι η ώρα της σωματικής και ψυχικής ξεκούρασης. Τα παιχνίδια των Εθνικών ομάδων δίνουν στον Ράζβαν Λουτσέσκου τη δυνατότητα να αφήσει τους παίκτες του ν’ αδειάσουν το κεφάλι τους από την μεγάλη και συνεχή πίεση.
 Μετά την προπόνηση της Πέμπτης (15.11) που για όσους αγωνίστηκαν περιελάμβανε μόνο αποθεραπεία κι αποκατάσταση, ο Ρουμάνος τεχνικός έδωσε τριήμερο ρεπό στους παίκτες του, οι οποίοι επιστρέφουν στη Νέα Μεσημβρία το απόγευμα της Δευτέρας (19.11)». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.