Το Γουέμπλεϊ την εμπνέει!

Η Αγγλία νίκησε με σπουδαία ανατροπή την Κροατία και εξασφάλισε την παρουσία της στους τελικούς του Nations League, που θα διεξαχθούν στην Πορτογαλία.

Η Αγγλία νίκησε με σπουδαία ανατροπή την Κροατία και εξασφάλισε την παρουσία της στους τελικούς του Nations League, που θα διεξαχθούν στην Πορτογαλία. Από το ματς αυτό προέκυψαν μερικά ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία:
Έσπασε η γκίνια του Κέιν
= Η Αγγλία κέρδισε τέσσερις από τους πέντε τελευταίους αγώνες (1 ισοπαλία), έχοντας κερδίσει μόλις ένα από τους έξι πριν από αυτό (1 ισοπαλία – 4 ήττες).
= Αυτή ήταν η πρώτη ήττα της Κροατίας απέναντι στην Αγγλία από τον Σεπτέμβριο του 2009, όταν είχε ηττηθεί 5-1 σε αγώνα προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Γουέμπλεϊ.
= Ο Κέιν σταμάτησε ένα αρνητικό σερί 747 λεπτών χωρίς γκολ με την Εθνική Αγγλίας, σημειώνοντας το πρώτο του τέρμα μετά από αυτό εναντίον της Κολομβίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Αυτό μάλιστα ήταν το 20ο του γκολ με την Αγγλία.
= Το γκολ του Λίνγκαρντ για την Αγγλία ήταν το πρώτο μετά από εκτέλεση πλαγίου άουτ, από τον Μάιο του 2014 (ο Ντάνιελ Στάριτζ απέναντι στο Περού)..
 = Ο Λίνγκαρντ πέτυχε τόσα γκολ στους τελευταίους δύο αγώνες της Αγγλίας (δύο), όσα δεν πέτυχε στα πρώτα 20 ματς που έπαιξε με «τα Τρία Λιοντάρια».
= Η Αγγλία κέρδισε 15 από τους 16 τελευταίους αγώνες της στο Γουέμπλεϊ (1 ήττα).
= Αυτό ήταν το 17ο παιχνίδι της Αγγλίας μέσα στο 2018 – τους περισσότερους που έχει παίξει σε ένα ημερολογιακό έτος, από το μακρινό 1966 (επίσης 17).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.