Μασούρας: “Να ανταποκριθούμε στην ιστορία που έχει η ομάδα”

Ο 24χρονος έκανε ντεμπούτο με την Εθνική και μετά το τέλος του αγώνα με την Εσθονία αναφέρθηκε στα συναισθήματά του, στο παιχνίδι αλλά και στη συνέχεια με τις απαιτήσεις που υπάρχουν

Για τον Γιώργο Μασούρα ήταν ένα ξεχωριστό ματς το παιχνίδι της Ελλάδας με την Εσθονία. Εκανε την πρώτη του εμφάνιση με την Εθνική και με συμμετοχή στην αρχική εντεκάδα. 
Μετά το τέλος είπε: “Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα. Ημουν πάρα πολύ ενθουσιασμένος στην αρχή, ήθελα πάρα πολύ να κερδίσουμε, να συνδυαστεί η εμφάνισή μου αυτή με νίκη. Ετυχε η Εσθονία να κάνει μια, ας το πούμε φάση και δεχτήκαμε ένα γκολ. Στη συνέχεια δεν καταφέραμε να σκοράρουμε στις ευκαιρίες που είχαμε και φτάνουμε όλοι στο τέλος να είμαστε στεναχωρημένοι. Κλείνουμε αυτό τον όμιλο με ήττα από έναν αντίπαλο που σαφώς είναι υποδεέστερος από εμάς”.
Είπε για το κλίμα που συνάντησε στην Εθνική: “Το κλίμα είναι πάρα πολύ καλό. Ολα τα παιδιά μου έδωσαν να καταλάβω πού βρίσκομαι. Δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα προσαρμογής. Και πιστεύω ότι αν συνεχίσουμε σε αυτό το μοτίβο, με το κλίμα που υπάρχει, θα έρθουν και τα αποτελέσματα στον αγωνιστικό χώρο”. 
Πρόσθεσε: “Οποιος έρχεται στην Εθνική Ελλάδας πρέπει να δίνει και την ψυχή του. Αυτή η ομάδα πρέπει να το καταλάβουμε ότι κουβαλάμε μεγάλη ιστορία στις πλάτες μας. Οποιος έρχεται πρέπει να δίνει το 100% τουλάχιστον να προσπαθεί το καλύτερο για την ομάδα. Αυτή η ομάδα έχει πολύ μέλλον, έχει ποδοσφαιριστές που θα ζήλευαν πολλές ομάδες. Ολα τα παιδιά έχουν τη δίψα για να κερδίσουμε για να φέρουμε πάλι την Εθνική εκεί που της αξίζει και να ανταποκριθούμε στην ιστορία που έχει αυτή η ομάδα”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.