Αντιδράσεις προκαλεί το σύστημα πληρωμών του Artifact

Η Valve απαντά.Το καινούργιο τεχνούργημα(Artifact) της Valve έχει προκαλέσει αρκετές αρνητικές...

Η Valve απαντά.

Το καινούργιο τεχνούργημα(Artifact) της Valve έχει προκαλέσει αρκετές αρνητικές αντιδράσεις με το μοντέλο pay for everything που ακολουθεί.

Όπως αναφέρθηκε στο PC Gamer, οι παίκτες έχουν αρχίσει να εκνευρίζονται, αφού εκτός από τα 20 δολάρια που πρέπει να δώσουν για το base game, θα πρέπει να ξοδεύουν δύο δολάρια επιπλέον κάθε φορά που θέλουν ένα booster pack. Για να κερδίσουν περισσότερες κάρτες μπορούν επίσης να παίζουν σε drafting modes χρησιμοποιώντας event tickets, τα οποία όμως κοστίζουν πραγματικά χρήματα.

Το σύστημα πληρωμών είχε τόσες αρνητικές αντιδράσεις που ένα από τα πιο δημοφιλή posts στο Reddit παρακινούσε τους παίκτες να μην αγοράσουν το παιχνίδι. Η Valve απάντησε σε μερικά από αυτά χθες πριν γίνει διαθέσιμη η beta του παιχνιδιού. Η απάντηση της εταιρείας αφορούσε κυρίως τα draft modes αφού οι παίκτες δεν μπορούσαν να παίξουν σε αυτά αν δεν είχαν event ticket. Πολλοί μάλιστα παρατήρησαν ότι τα starter cards ήταν σχεδόν άχρηστα, κάνονας την αγορά booster packs σχεδόν αναγκαία.

Για να διορθωθούν κάπως τα πράγματα, το επόμενο beta build, θα έχει ένα Casual Phantom Draft gauntlet διαθέσιμο στο Casual Play section. Την ίδια στιγμή, ένα ακόμη παράπονο φαίνεται να διευθετείται. Αυτό αφορά τα starter cards και το γεγονός ότι αυτά περιλαμβάνονται και στα booster packs με αποτέλεσμα να είναι άχρηστα στο marketplace. Η Valve ανακοίνωσε ότι οι ανεπιθύμητες κάρτες θα μπορούν να ανακυκλώνονται στα event tickets.

Το Artifact θα κυκλοφορήσει στις 28 Νοεμβρίου για PC, MacOS και Linux στο Steam, και αργότερα μέσα στο 2019 για iOS και Android.


Ο Άλεξ, όταν δεν κυνηγάει templars ή δεν περνάει τα βράδια του στο Gotham, γράφει στο IGN. Μπορείτε να τον βρείτε σε facebook και instagram.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.