Παντελίδης: “Θέλουμε να είμαστε πρωταγωνιστές” (video)

Ο Ελληνας τεχνικός που ετοιμάζεται να κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο του Αρη μίλησε για την ομάδα αλλά και το εκτός έδρας παιχνίδι (25/11, 19:30) του Αρη με τον ΟΦΗ

Ο Σάββας Παντελίδης ετοιμάζεται να κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο του Αρη. Ο Ελληνας τεχνικός μίλησε στην κάμερα του ARIS FC TV για το εκτός έδρας παιχνίδι του Αρη με τον ΟΦΗ. 

Στην αρχή είπε
: “Εχουμε ένα υλικό υψηλού επίπεδου, τα παιδιά είναι σε πολύ καλό, τεχνικά, επίπεδο, κάτι που σημαίνει ότι δικαίως έχουν ανεβεί οι απαιτήσεις. Με απόλυτο σεβασμό σε ό,τι έχει γίνει μέχρι τώρα -γιατί έχει γίνει καλή δουλειά- προσπαθούμε να περάσουμε κάποια στοιχεία που έχουν να κάνουν περισσότερο με ομοιογένεια και να αποκτήσουμε μία ταυτότητα στο γήπεδο. Ελπίζουμε να βελτιωνόμαστε από εβδομάδα σε εβδομάδα».

Για το τι διαφορετικό βλέπει τώρα στον Αρη που είναι προπονητής στην ομάδα, είπε
: «Η εικόνα της ομάδας δεν είναι διαφορετική. Θεωρώ πως όσο περνάει ο καιρός και με τα καλά αποτελέσματα που θέλουμε να έχουμε, θα έχουμε δρόμο προς τα πάνω. Και τα προβλήματα φαινόταν ως αντίπαλος αλλά τα ίδια βλέπω και τώρα».

Για τις αλλαγές που θέλει να κάνει
: «Η δουλειά που είχε γίνει από τον προηγούμενο προπονητή έχει καλά στοιχεία και προσπαθούμε να τα κρατήσουμε. Απλά προσπαθούμε να προσθέσουμε πινελιές, δεν έχουμε περιθώρια για ριζικές αλλαγές, σιγά-σιγά να κάνουμε ένα βήμα πάνω σε σχέση με αυτό που βρήκαμε».

Για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ και το ντεμπούτο του
: «Στον Άρη στόχος είναι να μπαίνεις και να κερδίζεις όλα τα παιχνίδια και να έχεις πρωταγωνιστικό ρόλο. Χρειάζεται να σέβεσαι και τον αντίπαλο, να το κάνεις όμως προσεκτικά. Την Κυριακή θέλουμε να είμαστε πρωταγωνιστές».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.