Χωρίς περιθώρια για νέες απώλειες

Η ΑΕΚ γνωρίζει πως δεν έχει περιθώρια για νέες βαθμολογικές απώλειες, εν όψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, για την ενδέκατη αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος (19:00).

Η ΑΕΚ γνωρίζει πως δεν έχει περιθώρια για νέες βαθμολογικές απώλειες, εν όψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, για την ενδέκατη αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος (19:00). Οι «κιτρινόμαυροι» προέρχονται από την εντός έδρας ήττα 2-0 από τον Ατρόμητο και θέλουν μόνο τη νίκη στο συγκεκριμένο ματς, προκειμένου να διατηρήσουν ζωντανές τις όποιες ελπίδες έχουν για την κατάκτηση του εφετινού πρωταθλήματος. Ήδη, οι πρωταθλητές Ελλάδος βρίσκονται οκτώ βαθμούς πίσω από την κορυφή της βαθμολογίας. 

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θέλει από τους παίκτες του να παρουσιάσουν το καλό τους αγωνιστικό πρόσωπο στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, προκειμένου να φτάσουν στη νίκη. Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να διατηρήσει το 4-4-1-1 στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ο Μπάρκας θα καθίσει στην εστία της ΑΕΚ, με τους Τσιγκρίνσκι και Τσόσιτς στο κέντρο της άμυνας.

Οι Χουλτ και Μπακάκης θα είναι οι δυο μπακ, με τους Σιμόες και Άλεφ να αποτελούν το δίδυμο των κεντρικών μέσων. Οι Μάνταλος και Μπακασέτας θα είναι οι δυο πλάγιοι μέσοι, με τον Λιβάγια να αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος πίσω από τον Πόνσε. Θέση στο βασικό σχήμα διεκδικεί και ο Μπογέ. Εκτός αποστολής για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση έμειναν οι Οικονόμου, Αλμπάνης και Λόπες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.