Νέες αποκαλύψεις για Ράμος! (photos)

Απαντώντας στους ισχυρισμούς του Σέρχιο Ράμος ότι δεν παρέβη τους κανόνες σε ελέγχους αντιντόπινγκ, το γερμανικό Der Spiegel έδωσε στη δημοσιότητα σχετικά έγγραφα.

Απαντώντας στους ισχυρισμούς του Σέρχιο Ράμος ότι δεν παρέβη τους κανόνες σε ελέγχους αντιντόπινγκ, το γερμανικό Der Spiegel έδωσε στη δημοσιότητα σχετικά έγγραφα.

Η γερμανική εφημερίδα, που εδώ και εβδομάδες προβαίνει σε αποκαλύψεις μέσω των εγγράφων «Football Leaks» που έχει εξασφαλίσει, έδωσε στην δημοσιότητα την αναφορά του ελεγκτή της ισπανικής υπηρεσίας κατά του ντόπινγκ (AEPSAD) για το παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης στη Μάλαγα τον περασμένο Απρίλιο. Ο ελεγκτής, αναφέρει ότι ο 32χρονος αμυντικός, παρέβη το πρωτόκολλο ελέγχου κάνοντας ντους στα αποδυτήρια πριν δώσει δείγμα ούρων, ενώ στηλίτευσε και την στάση του γιατρού της Ρεάλ Μαδρίτης στην όλη διαδικασία.

«Ο αθλητής Σέρχιο Ράμος με ρώτησε αν θα μπορούσε να κάνει ντους πριν δώσει δείγμα ούρων, την ώρα που η ομάδα του περίμενε για να πετάξει πίσω στη Μαδρίτη. Του είπα ότι οι κανονισμοί της AEPSAD δεν το επιτρέπουν και ότι δεν μπορούσε να κάνει ντους. Ο αθλητής εξέφρασε τη διαφωνία του με τον γιατρό της Ρεάλ Μαδρίτης. Μου είπαν ότι στους παίκτες της Ρεάλ επιτρεπόταν να κάνουν ντους μόνοι τους στα ματς της ΟΥΕΦΑ ή ακόμα και σε αυτά της ισπανικής λίγκας.

Απάντησα ότι δεν το γνώριζα και ότι ακόμα και αν ήταν έτσι, κάτι που δεν το πιστεύω, δεν θα μπορούσα να του δώσω άδεια να κάνει ντους. 

Ο παίκτης αγνόησε τις προειδοποιήσεις μου και έκανε ντους παρουσία μου, στην αίθουσα ελέγχου του γηπέδου της Μάλαγα. Τον πληροφόρησα ότι το περιστατικό θα καταγραφόταν στην αντίστοιχη αναφορά, κάτι στο οποίο δεν έδωσε καμία σημασία. Ο Ράμος παρεμπόδισε μέρος της διαδικασίας του ελέγχου αντιντόπινγκ».

Το έγγραφο, αναφέρει το άρθρο 77.2 των κανονισμών, που τονίζει ότι «στην περίπτωση συλλογής δείγματος ούρων, το άτομο από την ομάδα συλλογής δειγμάτων που συνοδεύει τον αθλητή πρέπει να του απαγορεύσει από το να κάνει ντους, μπάνιο ή να ουρήσει».

Να σημειωθεί ότι το Spiegel προ δύο ημερών είχε αναφέρει ότι ο Ράμος είχε βρεθεί θετικός σε απαγορευμένη – σε αγωνιστική περίοδο – ουσία μετά τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ 2017 στο Κάρντιφ, ωστόσο η ΟΥΕΦΑ θεώρησε το περιστατικό προϊόν λάθους του γιατρού και δεν προχώρησε το θέμα αποδεχόμενη τη συγγνώμη της Ρεάλ. 

Ο Ράμος απάντησε με ανακοίνωσή του το Σάββατο τονίζοντας ότι δεν έχει λάβει ποτέ απαγορευμένες ουσίες, με αποτέλεσμα το Spiegel να προχωρήσει σε νέα αποκάλυψη.

Τα σχετικά έγγραφα:



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.