Μιούζικαλ γίνονται τα τραγούδια του Prince

Άγνωστη παραμένει η ημερομηνία κυκλοφορίας.Νέο μιούζικαλ αναπτύσσεται από την Universal και θα...

Άγνωστη παραμένει η ημερομηνία κυκλοφορίας.

Νέο μιούζικαλ αναπτύσσεται από την Universal και θα φέρει τραγούδια του εκλιπόντος γνωστού τραγουδιστή, Prince.

Σύμφωνα με το Variety, το στούντιο απέκτησε τα δικαιώματα κάποιων τραγουδιών του καλλιτέχνη με σκοπό την χρήση τους μέσα στην ταινία. Πηγή έμπνευσης της υπόθεσης θα είναι τα ίδια τα τραγούδια, όπως είχε γίνει και στο “Mamma Mia”. Η ταινία δεν θα είναι βιογραφική και δεν θα παρουσιάζει την ζωή του τραγουδιστή. Εξάλλου, η ταινία “Purple Rain” (1984) ήταν αρκετά περιεκτική και κάλυψε την ζωή και την καριέρα του καλλιτέχνη.

 
Ο Prince.

Το στούντιο λέγεται ότι έχει ξεκινήσει ήδη τις συναντήσεις με πιθανούς σκηνοθέτες και παραγωγούς, ενώ μέχρι στιγμής ο Troy Carter της Atom Factory και ο Jody Gerson, Πρόεδρος της Universal Music Publishing Group, θα είναι εκτελεστικοί παραγωγοί του project.

O Prince (1958 – 2016) ήταν ένας από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες της εποχής. Έπαιζε πολλά μουσικά όργανα και ήταν γνωστός για το εύρος των φωνητικών του χορδών. Είχε πουλήσει πάνω από 100 εκ. δίσκους παγκοσμίως. Είχε κερδίσει οχτώ Βραβεία Grammy, μια Χρυσή Σφαίρα και ένα Βραβείο Όσκαρ για Καλύτερο Τραγούδι στην ταινία του 1984 “Purple Rain”.

Η Universal είναι γνωστή για τις ταινίες μιούζικαλ, όπως τα “Mamma Mia!” και το sequel του “Mamma Mia!: Here We Go Again”, της τριλογίας “Pitch Perfect” και “Les Miserables”.

Το στούντιο έχει αποκτήσει και τα δικαιώματα των τραγουδιών του George Michael και ετοιμάζει ταινία με τον τίτλο “Last Christmas”. Επίσης, αναμένουμε την κινηματογραφική μεταφορά του “Cats” από τον Tom Hooper στις 20 Δεκεμβρίου 2019 (ΗΠΑ).

Εν αναμονή περισσότερων εξελίξεων ρίξτε μια ματιά στον κινηματογραφικό μας οδηγό για τον Δεκέμβριο και πείτε μας στα σχόλια σε ποιες αίθουσες θα σας συναντήσουμε.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.