Μέσα ο Γκάρετ, έξω τρεις

Το... μαρτύριο της σταγόνας περνά ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, βλέποντας έναν έναν τους παίκτες του να επιστρέφουν στις προπονήσεις εν όψει του αγώνα με το Λαύριο (8/12)

Θέλει να ηρεμήσει ο Ηλίας Παπαθεοδώρου από τις πολλές απουσίες παικτών, που αντιμετωπίζει στην προετοιμασία που κάνει ο ΠΑΟΚ για τον ερχόμενο εκτός έδρας αγώνα με το Λαύριο (8/12), και δεν μπορεί. Ένας ένας επιστρέφουν οι απόντες, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να γίνει η προετοιμασία για το σημαντικό αυτό παιχνίδι όπως πρέπει.
Μετά από απουσία αρκετών ημερών, λόγω τραυματισμού στον αντίχειρα του δεξιού του χεριού, ο Ντάριους Γκάρετ επέστρεψε σήμερα (5/12) στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων του “Δικέφαλου”, μειώνοντας κατά ένα τα προβλήματα της ομάδας. Ήταν, όμως, ο μοναδικός από τους τέσσερις απόντες που επέστρεψε, οπότε ο “πονοκέφαλος” παραμένει για τον προπονητή του.
Σε ό,τι αφορά στους άλλους τρεις, ο Αντώνης Κόνιαρης έμεινε και σήμερα εκτός προπόνησης, διότι εξακολουθεί να είναι άρρωστος. Ο Γιανίκ Μορέριρα αναμένεται να επιστρέψει αύριο το μεσημέρι από την Αγκόλα, όπου βρέθηκε για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα της χώρας του. Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης, που είχε σήμερα την τιμητική του λόγω γενεθλίων και δέχθηκε ευχές από όλα τα μέλη της ομάδας, ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας.
Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ συνεχίζεται την Πέμπτη, με δύο προπονήσεις, πρωί και απόγευμα, και τον Παπαθεοδώρου να… προσεύχεται να μαζευτούν οι παίκτες του σύντομα!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.