Περισσότερη Captain Marvel αποκαλύφθηκε στο ComicCon της Βραζιλίας

Νέες σκηνές και νέες μάχες.Η ίδια η Captain Marvel, η γνωστή ηθοποιός Brie Larson, εμφανίστηκε στο...

Νέες σκηνές και νέες μάχες.

Η ίδια η Captain Marvel, η γνωστή ηθοποιός Brie Larson, εμφανίστηκε στο πάνελ της Marvel στο Comic Con που πραγματοποιείται στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας και παρουσίασε νέες σκηνές από την επερχόμενη ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί.

Αν και τα πλάνα δεν έχουν δημοσιευθεί ακόμα για να τα δείτε, το IGN Brazil περιγράφει τα εξής: Στην αρχή, βλέπουμε την Carol Danvers σε ένα σκάφος των Skrull, παγιδευμένη σε ένα μηχάνημα που προσπαθεί να συλλέξει πληροφορίες από το μυαλό της. Αρχίζει να έχει flashbacks από τότε που ήταν στην Πολεμική Αεροπορία, όταν ξαφνικά ένας Skrull λέει: “Υπάρχει κάτι στο μυαλό της που θέλουμε. Πρέπει να πάμε πιο βαθιά”. Έπειτα, η Carol ενεργοποιεί τα χέρια της και αντιδρά.

Brie Larson at Marvel's Brazil Comic Con panel
Η Brie Larson στο πάνελ της Marvel στο Comic Con στης Βραζιλίας.

Οι γροθιές της είναι καλυμμένες με μέταλλο από το μηχάνημα, και μοιάζει να έχει μεταλλικά γάντια, αλλά καταφέρνει να τα βάλει με μερικούς Skrulls. Έπειτα, μεταφέρει ενέργεια στα χέρια της, λιώνοντας το μέταλλο, πράξη που οδηγεί σε μια μικρή έκρηξη, η οποία χτυπά τους Skrulls και ανοίγει μια τρύπα στο σκάφος. Βάζει το κράνος της και ψάχνει ένα ασφαλές σημείο. Η τελική σκηνή δείχνει την Carol να κλέβει μια σωσίβια λέμβο και να απομακρύνεται από το σκάφος των Skrull.

Στο εκτενές trailer παρουσιάζονται περισσότερες σκηνές του Jude Law να εκπαιδεύει την Carol για τον στρατό των Kree. Επιβεβαιώνεται, επίσης, η ύπαρξη του Agent Phil Coulson στην ταινία, που τον βλέπουμε να ακολουθεί τον Nick Fury.

Τη σκηνοθεσία αναλαμβάνουν οι Anna Boden και Ryan Fleck σε σενάριο των Flahive, Carly Mensch, Meg LeFauve, Nicole Perlman και Geneva Robertson-Dworet. To cast περιλαμβάνει τους Clark Gregg, Lee Pace, Ben Mendelsohn, Lashana Lynch, Gemma Chan, Algenis Perez Soto, Annette Bening, Rune Temte, DeWanda Wise, McKenna Grace, και Jude Law. Πέρα από τη δική της ταινία αναμένεται να δούμε την Captain Μarvel και στο “Avengers 4”.

Η ταινία θα αποτελέσει την απαρχή της εισόδου του Nick Fury στον κόσμο των υπερηρώων, στο σύμπαν της Marvel. Η πλοκή της θα εξελιχθεί τη δεκαετία του ’90.

Στην πρώτη αφίσα της ταινίας είδαμε και τη γάτα της ηρωίδας μας, ενώ θεωρείται η δυνατότερη χαρακτήρας του MCU. Διαβάστε από ποια ιστορία εμπνεύστηκε η ταινία. Όσον αφορά της πρωταγωνίστρια, η ηθοποιός αρνείται ότι έχει υπογράψει πολυετές συμβόλαιο με την Marvel.

Διαβάστε για την εσωτερική σύγκρουση του χαρακτήρα. Η ταινία είναι ήδη έτοιμη, όπως έχει επιβεβαιώσει και η πρωταγωνίστρια, και έρχεται στους κινηματογράφους στις 7 Μαρτίου του 2019.

Εν αναμονή της ταινίας, ρίξτε μια ματιά στον κινηματογραφικό μας οδηγό για τον Δεκέμβριο και πείτε μας στα σχόλια σε ποιες αίθουσες θα σας συναντήσουμε.

Ρίξτε μια ματιά στο πρώτο trailer του “Brightburn” του James Gunn, πρώην σκηνοθέτη των ταινιών “Guardians of the Galaxy”:

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.