Παπαθεοδώρου: “Ζωντανό όνειρο ο τελικός!”

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ σχολίασε τη σημερινή (10/12) κλήρωση για τους ημιτελικούς του Κυπέλλου, αλλά και τον πόθο της ομάδας του να φτάσει στο τέλος του δρόμου μετά από είκοσι χρόνια

Στο άκουσμα του ονόματος της Κύμης, ως αντιπάλου τους στον ημιτελικό Κυπέλλου, που θα γίνει στις 13 Φεβρουαρίου στη Χαλκίδα, η αλήθεια είναι ότι οι “ασπρόμαυροι” ένιωσαν πολύ πιο άνετα από ότι αν άκουγαν κάποιο από τα ονόματα του Ολυμπιακού ή του Παναθηναϊκού. Η κληρωτίδα σήμερα (10/12) ήταν με το μέρος του ΠΑΟΚ, χωρίς αυτό να σημαίνει, όμως, ότι οι άνθρωποι του “Δικέφαλου” παραγνωρίζουν την αξία της ομάδας της Εύβοιας.
Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δήλωσε πολύ χαρακτηριστικά, σχολιάζοντας την κλήρωση: “Η κλήρωση μας έφερε αντίπαλο την θεωρητικά πιο βατή ομάδα από τις τρεις που έχουν φτάσει στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Είναι ένα εκτός έδρας παιχνίδι, όμως, απέναντι σε μια σοβαρή και οργανωμένη ομάδα. Επιπλέον, δεν μπορούμε να γνωρίζουμε από τώρα την κατάσταση που θα βρίσκονται οι δύο ομάδες σε δύο μήνες. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, για εμάς το όνειρο της συμμετοχής σε έναν τελικό μετά από είκοσι χρόνια παραμένει ζωντανό!”
Για τον προπονητή του ΠΑΟΚ, πάντως, υπάρχουν άλλες προτεραιότητες αυτή τη στιγμή, μιας και το ματς με την Κύμη αργεί. Είπε: “Το μυαλό μας δεν είναι αυτή την στιγμή στον ημιτελικό του Κυπέλλου. Είναι κάτι πολύ μακρινό. Υπάρχουν άλλες, πολύ σημαντικές υποχρεώσεις για εμάς στο πρωτάθλημα και την Ευρώπη. Όταν έρθει εκείνη η στιγμή, θα διαχειριστούμε το παιχνίδι με την ανάλογη σοβαρότητα για να μπορέσουμε να πάμε στον τελικό”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.