Η ΕΟΙ τίμησε όσους διακρίθηκαν το 2011

07/02/2012 • 21:39
Η ΕΟΙ τίμησε όσους διακρίθηκαν το 2011
  • shares

Οσους αθλητές και αθλήτριες διακρίθηκαν μέσα στο 2011 τίμησε η Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας, σε εκδήλωση που έγινε για την κοπή της πίτας στην αίθουσα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής. Συγκεκριμένα τιμήθηκαν οι δύο αμαζόνες, Ιόλη Μυτιληναίου και Ελένη Χουχουλή, οι οποίες προκρίθηκαν και συμμετείχαν στον τελικό του Ατομικού αγωνίσματος Παίδων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Υπερπήδησης Εμποδίων, όλοι οι αθλητές που κέρδισαν χρυσά μετάλλια στα Βαλκανικά Πρωταθλήματα Ιππικής Δεξιοτεχνίας, Υπερπήδησης Εμποδίων και Ιππικής Αντοχής, οι πρωταθλητές του 2011 στα τέσσερα ιππικά αθλήματα αλλά και τα ιππικά σωματεία, που πρωταγωνίστησαν την περσινή χρονιά.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος, ο οποίος χαιρέτησε τον κόσμο της ιππασίας και ευχήθηκε μεγαλύτερες επιτυχίες το 2012, ο πρόεδρος της ΕΦΙΠ Γιώργος Λενός και Α' αντιπρόεδρος της ΕΟΙ και πολλοί άλλοι. Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ισίδωρος Κούβελος συνεχάρη όλους τους αθλητές που διακρίθηκαν την περασμένη χρονιά, ευχαρίστησε τους χορηγούς και ευχήθηκε η Ελληνική ιππασία να έχει ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις.

Να σημειωθεί ότι η ΕΟΙ, πέρα από τους χορηγούς, τίμησε και το ίδρυμα "Εργαστήρι" για την προσφορά του στα άτομα με νοητική στέρηση.

Γράψτε το σχόλιο σας...
22/05/2019 • 07:16

Η "δίψα" και η αποτελεσματικότητα κρίνουν πολλά απόψε σε Ελβετία και Κύπρο (video)

Μικρό το προβάδισμα της Κορτράϊκ και της Ντε Γκράαφσχαπ στα πλεϊ-οφ του Βελγίου και της Ολλανδίας αντίστοιχα όπως και της Βερόνα ενώ στην Ελβετία οι αναμετρήσεις όπου κρίνονται θέσεις για την πρώτη 4αδα της βαθμολογίας, εκτός απροόπτου θα κροθούν στην παραγωγικότητα.