Γιαννιώτης: «Είμαι σε τροχιά μεταλλίου»

07/02/2012 • 20:00
Γιαννιώτης: «Είμαι σε τροχιά μεταλλίου»
  • shares
Στα πάτρια εδάφη μετά από καιρό πάτησε τη Δευτέρα ο Σπύρος Γιαννιώτης, ο οποίος επέστρεψε στην Αθήνα μετά την προετοιμασία που έκανε στη Γαλλία αλλά και τους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου 10χλμ. που έδωσε σε Βραζιλία και Αργεντινή και τους οποίους κέρδισε.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής της κολύμβησης μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ τόνισε πως είναι σε τροχιά μεταλλίου στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου που είναι και ο στόχος του.

«Η λέξη φαβορί δεν μου αρέσει, σίγουρα όμως είμαι σε τροχιά μεταλλίου. Θέλω να ξεχάσω ό,τι έχω κάνει πριν και να σκέφτομαι μόνο μπροστά. Μόνο έτσι θα μπορέσω να κάνω σωστά προπόνηση» επισήμανε ο 32χρονος πρωταθλητής, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στη συνέχεια της προετοιμασίας του ενόψει Λονδίνου: «Στους έξι μήνες που απομένουν έχω μόνο προπόνηση. Αυτός είναι ο στόχος, να μπορώ να κάνω σωστά προετοιμασία. Ενδιάμεσα, όμως, θα δώσω και κάποιους αγώνες, λογικά Παγκόσμια Κύπελλα, στο Ισραήλ και στο Μεξικό».

Σχετικά με τις νίκες του σε Σάντος και Βιέντμα, ο ίδιος τόνισε: «οι συνθήκες ήταν τελείως διαφορετικές στους δύο αγώνες. Γι' αυτό με ευχαριστεί το γεγονός ότι τα κατάφερα και στους δύο. Δείχνει ότι η προπόνηση λειτουργεί και θα συνεχίσουμε σε αυτό το ρυθμό. Είχε και πολύ καλούς αθλητές, οπότε τα δείγματα ήταν αρκετά αντικειμενικά».
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
26/05/2019 • 07:20

Ώρα κρίσης με διάθεση για γκολ, σε δύο μέτωπα στην Ιταλία

Η τελέυταία αγωνιστική στην Ιταλία έχει αγωνία για μια θέση στην πρώτη 4αδα την οποία έχει αγκαλιά η Αταλάντα όπως και στα όρια της γραμμής υποβιβασμού με το αποφασιστικό ματς να γίνεται στην Τοσκάνη. Παραγωγικά ματς περιμένουμε στην Γρανάδα και την Στοκχόλμη