O Rock παραλίγο να παρουσιάσει τα Όσκαρ

Θα ήταν καλός ή όχι;Ο Dwayne "The Rock" Johnson αποκάλυψε ότι αναγκάστηκε να απορρίψει την...

Θα ήταν καλός ή όχι;

Ο Dwayne “The Rock” Johnson αποκάλυψε ότι αναγκάστηκε να απορρίψει την ευκαιρία να παρουσιάσει την 91η Τελετή Απονομής των Βραβείων Όσκαρ.

Σε συνέντευξή του με το THR, ο γνωστός ηθοποιός και παραγωγός είπε ότι του είχε ζητηθεί να παρουσιάσει την τελετή και ότι είχε συναντηθεί με τους παραγωγούς αρκετές φορές.

“Δεν έκανα κάποιου είδους καμπάνιας για τη θέση, αλλά ήρθε και καταχάρηκα. Όταν μου τηλεφώνησαν τους είπα, ‘Θα σας ξανατηλεφωνήσω'”, είπε ο Johnson. “Έκανα μια παύση και σκέφτηκα ‘Ευχαριστώ πάρα πολύ’ και αμέσως ο εγκέφαλός μου άρχισε να σκέφτεται διάφορα νούμερα που θα μπορούσαν να γίνουν”.

Εν τέλη, ο Johnson αναγκάστηκε να απορρίψει τη θέση, καθώς οι υποχρεώσεις του για τις επερχόμενες ταινίες του, “Hobbs and Shaw” και το sequel του “Jumanji”, δεν του επέτρεπαν τον απαιτούμενο χρόνο για την θέση.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι είχε ξεκινήσει ήδη να συγκεντρώνει μια ομάδα για την σχεδίαση διάφορων νούμερων για την τελετή. “Θα κάναμε τα Όσκαρ κάτι ιδιαίτερο, μοναδικό και ξεχωριστό και θα ξεκινούσαμε μια νέα εποχή στην απόλαυση της τελετής”, είπε.

Ο κωμικός Kevin Hart είχε ανακοινωθεί ότι θα παρουσιάσει την τελετή, αλλά κάποια παλιά του δημοσιεύματα τον ανάγκασαν να αποχωρήσει.

Η 91η Τελετή Απομονής των Βραβείων Όσκαρ θα μείνει χωρίς παρουσιαστή για πρώτη φορά μετά από 30 χρόνια, αν και υπάρχει πιθανότητα να δούμε τους Avengers επί σκηνής. Θα πραγματοποιηθεί στις 24 Φεβρουαρίου και αναμένουμε με αγωνία να δούμε ποιοι θα είναι οι μεγάλοι νικητές της βραδιάς.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.