Παραδέχτηκε διαιτητικά λάθη η Ευρωλίγκα

Η Ευρωλίγκα παραδέχτηκε με ανακοίνωσή της πως πραγματοποιήθηκαν διαιτητικά λάθη στο παιχνίδι ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τη Ζάλγκιρις.

Η Ευρωλίγκα παραδέχτηκε με ανακοίνωσή της πως πραγματοποιήθηκαν διαιτητικά λάθη στο παιχνίδι ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τη Ζάλγκιρις. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοργάνωσης: 

«Στο τέταρτο δεκάλεπτο και ενώ απέμεναν 1:57’’, ο Εντγκάρας Ουλάνοβας αστόχησε. Ο Μπράντον Ντέιβις πήρε το επιθετικό ριμπάουντ και του έγινε φάουλ, καθώς ο Κέβιν Πάνγκος της Μπαρτσελόνα τον ακούμπησε στο αριστερό χέρι. Αυτό, λανθασμένα δεν το υπέδειξαν οι διαιτητές και θα έπρεπε να χρεωθεί προσωπικό φάουλ στον Κέβιν Πάνγκος και παράλληλα δύο ελεύθερες βολές στον Μπράντον Ντέιβις, καθώς η Μπαρτσελόνα είχε συμπληρώσει ήδη τα πέντε ομαδικά φάουλ. 

Στη συνέχεια και μετά από αυτό, ο Μπράντον Ντέιβις επιχείρησε κάρφωμα, αλλά ο Άνταμ Χάνγκα του έκανε φάουλ, καθώς τον ακούμπησε στο δεξί του χέρι. Κι αυτό, επίσης, ήταν μία λανθασμένη μη υπόδειξη, η οποία θα έπρεπε να χρεωνόταν προσωπικό φάουλ στον Άνταμ Χάνγκα και τον Μπράντον Ντέιβις να εκτελεί δύο ελεύθερες βολές».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.