Ο «νέος Ντέκο» στόχος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρακολουθεί με ενδιαφέρον την πορεία του νέου αστεριού της Μπενφίκα Ζοάο Φέλιξ, ο οποίος περιγράφεται ως «ο επόμενος Ντέκο».

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρακολουθεί με ενδιαφέρον την  πορεία του νέου αστεριού της Μπενφίκα Ζοάο Φέλιξ, ο οποίος περιγράφεται ως «ο επόμενος Ντέκο».
Ο πορτογαλικός σύλλογος θα ήθελε περίπου 110 εκατομμύρια ευρώ για τον 19χρονο μέσο, αλλά οι άνθρωποι της Γιουνάιτεντ δεν απογοητεύτηκαν από την τιμή, με τον τμήμα scout της ομάδας να τον έχουν παρακολουθήσει πολλές φορές μέσα στη  σεζόν.

O Φέλιξ πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε με την Σπόρτινγκ

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ ψάχνει σε όλον τον κόσμο ποιοτικούς νεαρούς παίκτες που θα βασιστεί σε αυτούς για να «χτίσει» το μέλλον της ομάδας.
Άνθρωποι της Γιουνάιτεντ παρακολούθησαν τον Φέλιξ για τελευταία φορά πριν από 15 ημέρες και μετά τις θετικές εισηγήσεις τους, οι «κόκκινοι διάβολοι» προσπαθούν να κάνουν κίνηση για την απόκτηση του παίκτη το καλοκαίρι.

Μια πηγή από το Old Trafford ανέφερε στη Sun: «Η ομάδα πήγε να δει τον Φέλιξ σε δράση και όλα ήταν θετικά. Θεωρείται ένα πραγματικό ταλέντο. Είναι σίγουρα ποδοσφαιριστής που ενδιαφέρει τη Γιουνάιτεντ όλο και περισσότερο. Είναι ένας έξυπνος παίχτης και σε παρόμοιο πνεύμα με τον θρύλο της Πορτογαλίας Ντέκο».

 Οι σκάουτερ τον είδαν κατά τη διάρκεια του ντέρμπι απέναντι στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας ματς στο οποίο  σκόραρε. Μάλιστα έγινε ο 2ος νεαρότερος παίκτης που σκόραρε και στα δύο πρώτα του ντέρμπι, ανάμεσα σε Μπενφίκα και Σπόρτινγκ (ο Νούνο Εσπίροτο Σάντο έχει το απόλυτο ρεκόρ). Τα μεγάλα κλαμπ σε όλη την Ευρώπη παρακολουθούν τον Φέλιξ, συμπεριλαμβανομένων των κορυφαίων ομάδων της La Liga, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ και η Γουλβς είναι στο «κόλπο» εξαιτίας των καλών επαφών που έχει  με τον σούπερ-ατζέντη Χόρχε Μέντες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.