Τσικάρσκι τέλος από ΠΑΣ Γιάννινα

Ο αριστερός οπισθοφύλακας από τα Σκόπια αποτελεί και επισήμως παρελθόν από σήμερα (26/2) από τους "μπλε", καθώς η ΠΕΕΟΔ / ΕΠΟ ανακοίνωσε τη συναινετική λύση του συμβολαίου του

Έναν παίκτη λιγότερο από το έμψυχο δυναμικό της ομάδας του μετράει από σήμερα (26/2) ο Γιάννης Πετράκης. Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα δεν υπολογίζει κι επισήμως πλέον τον Μίτε Τσικάρσκι, καθώς όπως ανακοίνωσε η Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ έγινε αποδεκτή η συναινετική λύση του συμβολαίου του με την ομάδα.
Ο Τσικάρσκι φεύγει από τους “μπλε” έχοντας καταγράψει 12 συμμετοχές σε αγώνες πρωταθλήματος από το δεύτερο μισό της περασμένης περιόδου, όταν αποκτήθηκε, μέχρι τώρα. Επιπλέον, συμμετείχε και σε 3 αγώνες Κυπέλλου. Αναλυτικότερα, οι 5 συμμετοχές σε αγώνες πρωταθλήματος και η 1 στους αγώνες Κυπέλλου ήταν την περασμένη σεζόν και οι υπόλοιπες 7 για το πρωτάθλημα και 2 για το Κύπελλο την τρέχουσα.
Η τελευταία του παρουσία σε αγώνα πρωταθλήματος καταγράφηκε στις 10 Νοεμβρίου 2018, όταν αγωνίστηκε 48′ λεπτά απέναντι στη Λάρισα εκτός έδρας. Αντίστοιχα, η τελευταία του παρουσία σε αγώνα Κυπέλλου καταγράφηκε στις 22 Ιανουαρίου 2019, όταν έπαιξε 68′ λεπτά απέναντι στον Πανιώνιο. Από τη στιγμή που αποκτήθηκε ο Λάσα Σεργκελασβίλι για τη θέση του αριστερού οπισθοφύλακα, ο Τσικάρσκι τέθηκε στο περιθώριο, οπότε επήλθε η λύση συμβολαίου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.