“Πρέπει να πιστέψουμε σε αυτά που θέλει ο κόουτς”

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος σχολίασε τη σημασία της νίκης αλλά και για τη στεναχώρια που υπάρχει για το ότι δεν μπήκε δεύτερο γκολ

Το παιχνίδι της Ελλάδας με τη Φινλανδία ήταν ξεχωριστό για τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο που έκανε το πρώτο του παιχνίδι με την Εθνική.
Μετά το τέλος, αναφέρθηκε σε αυτό και είπε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που έκανα το ντεμπούτο μου. Ηθελα να πω κι ευχαριστώ σε όλους όσοι βοήθησαν και φτιάξαμε τα χαρτιά στον τελευταίο μήνα και χαίρομαι που το ντεμπούτο μου συνδυάστηκε με νίκη”.  
Είπε για το παιχνίδι: “Παίξαμε πολύ καλά, το γήπεδο ήταν λίγο δύσκολο αλλά προσπαθήσαμε να παίξουμε μπάλα. Θέλαμε όλοι να βάλουμε και το δεύτερο γκολ. Σημαντικό που κερδίσαμε αλλά στεναχωρημένοι που δεν βάλαμε δεύτερο γκολ. Σημασία έχει να κερδίζουμε τα παιχνίδια”. 
Είπε για την ομάδα και τον νέο προπονητή, Αγγελο Αναστασιάδη: “Εχουμε καλούς παίκτες. Ολοι μας είμαστε καλοί παίκτες. Πρέπει να πιστέψουμε σε αυτά που θέλει ο κόουτς. Να τρέχει ο ένας για τον άλλον, όπως το κάναμε σήμερα. Να δίνουμε το 100%, κάναμε μια καλή αρχή και να το συνεχίσουμε σε κάθε ματς”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.