Λάζαρ: “Εργα, όχι λόγια”

Ο Κοστίν Λάζαρ θεωρεί τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ ως τους πιο επικίνδυνους αντιπάλους για τον ΠΑΟΚ στα πλέι-οφ.

Ο Κοστίν Λάζαρ θεωρεί τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ  ως τους πιο επικίνδυνους αντιπάλους για τον ΠΑΟΚ στα πλέι-οφ. Ο Ρουμάνος μέσος μίλησε στην εφημερίδα «Σπορ του Βορρά» για τον θρίαμβο στην Κέρκυρα και την συνέχεια του πρωταθλήματος. Αναλυτικά η συνέντευξη:

-Που στοχεύει ο ΠΑΟΚ στα πλέι-οφ;

«Θέλουμε να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε στα πλέι οφ, δεν θέλω να υπόσχομαι και να δηλώνω πως θα καταφέρουμε το Α ή το Β. Προτιμώ να μιλάμε με έργα. Και ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ, παρά τα προβλήματά τους είναι επικίνδυνοι αντίπαλοι».

-Πέτυχες δύο γκολ, έδωσες την ασίστ στον Αθανασιάδη για το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ. Ποια είναι τα συναισθήματά σου για αυτή τη μεγάλη εμφάνιση που πραγματοποίησες;

«Ήθελα να βοηθήσω την ομάδα μου κάνοντας μια καλή εμφάνιση και πιστεύω ότι βοήθησα σημαντικά. Αυτός είναι ο στόχος μου».

-Μετά από αυτή τη νίκη με το επιβλητικό 0-4 που είναι η μεγαλύτερη εκτός έδρας νίκη του ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν, ο ΠΑΟΚ τι μπορεί να κάνει στα επόμενα παιχνίδια;

«Πρέπει να κερδίσουμε τα ματς που ακολουθούν. Αυτή τη στιγμή προέχει ο αγώνας της Κυριακής με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα, θα λείψουν αρκετοί συμπαίκτες μου που είναι τιμωρημένοι, όπως ο Γκαρσία, ο Φωτάκης και ο Μαλεζάς. Ομως πιστεύω ότι οι υπόλοιποι παίκτες που θα αναπληρώσουν τα κενά τους, θα ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του αγώνα. Θα ήθελα να τονίσω πως ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλούς παίκτες, οι οποίοι δίνουν το 100% των δυνατοτήτων τους στα παιχνίδια που αγωνίζονται».

-Αρκετοί φίλαθλοι του ΠΑΟΚ βρέθηκαν στην Κέρκυρα και υποστήριξαν την ομάδα. Ποιο είναι το μήνυμα που θέλεις να στείλεις στους φιλάθλους της ομάδας;

«Πρέπει να τονίσω, πως όταν ήρθα για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη, μου είχαν πει για την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ και για τον τρόπο με τον οποίο στηρίζουν την ομάδα. Ολο αυτό το διάστημα το ένιωσα για τα καλά και πραγματικά αισθάνομαι πολύ χαρούμενος. Θα ήθελα, μετά από αυτή τη σπουδαία νίκη μας, να έρθουν οι φίλαθλοι στην Τούμπα την Κυριακή και να γεμίσουν το γήπεδο, θέλω να δω μια γεμάτη Τούμπα. Είναι πολύ σημαντικό να αγωνιζόμαστε σε γεμάτο γήπεδο».

-Πως σχολιάζεις το γκολ που πέτυχε με απευθείας εκτέλεση κόρνερ ο Γκαρσία και την απόδοση του Γιάννου:

«Του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για το γκολ που σημείωσε. Εκτέλεσε όμορφα το κόρνερ και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα. Πήραμε εμπρός μετά από αυτό το γκολ. Υπάρχουν στην ομάδα πολλοί νέοι παίκτες που αποδίδουν καλά. Ενας από αυτούς ήταν ο Απόστολος Γιάννου που έπαιξε μαζί με εμένα και τον Πάμπλο στα χαφ. Πήγε πολύ καλά και του εύχομαι να συνεχίσει με αυτό τον τρόπο».

-Θα ήθελες να πεις κάτι για τον προπονητή σου, τον Μπόλονι και την ένταση που δημιουργήθηκε μετά το τέλος του αγώνα;

«Δεν θέλω να πω κάτι συγκεκριμένο. Εχω ενημερωθεί τι ακριβώς έγινε. Πιστεύω ότι ο κ. Μπόλονι έχει ηρεμήσει. Ομως είναι άδικο και λάθος να του συμπεριφέρονται με αυτό τον τρόπο. Δικαιολογημένα νευρίασε ο κ. Μπόλονι αλλά πιστεύω ότι θα ηρεμήσει».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.