Τζόρτζεβιτς: «Πρέπει να πιάσουμε κορυφαία απόδοση»

Την προσοχή των παικτών του επίστησε ο Αλεξάνταρ Τζόρτζεβιτς, ενόψει του ματς με τον Ερυθρό Αστέρα, ενώ σε ερώτησε σχετικά με την κόντρα λόγω... Ολυμπιακού, σχολίασε: «Είμαι πολύ μεγάλος γι’ αυτά...».

Την προσοχή των παικτών του επίστησε ο Αλεξάνταρ Τζόρτζεβιτς, ενόψει του ματς με τον Ερυθρό Αστέρα, ενώ σε ερώτησε σχετικά με την κόντρα λόγω… Ολυμπιακού, σχολίασε: «Είμαι πολύ μεγάλος γι’ αυτά…».

Αναλυτικά:

Για τον Ερυθρό Αστέρα: «Μιλάμε για μια ομάδα που μεγαλώνει σταθερά με μεγάλα βήματα. Εγιναν η Νο1 ομάδα στη Σερβία, εκθρονίζοντας την Παρτίζαν. Tην τελευταία διετία απέδειξαν ότι μεγαλώνουν. Εχουν πολλούς ταλαντούχους νεαρούς παίκτες, είναι πολύ αθλητική ομάδα και έχουν για τρίτη σεζόν προπονητή τον κ. Ράντονιτς. Είναι πολύ σταθεροί οικονομικά και το έδειξαν από το πώς έδρασαν στις μεταγραφές. Εφεραν τον Γουίλιαμς, τον Κίνσεϊ, τον Κουίνσι Μίλερ, τον Μίσιτς από την Μπάγερν. Είναι πολύ δραστήριοι και πολύ φιλόδοξοι. Πρέπει να πιάσουμε κορυφαία απόδοση για να πάρουμε τη νίκη». 

Για την ιδιαιτερότητα της αναμέτρησης εξαιτίας της αδελφοποίησης των Σέρβων με τους φίλους του Ολυμπιακού: «Είμαι πολύ μεγάλος γι’ αυτά… Σέβομαι όλους τους φιλάθλους στην Ευρώπη. Ξέρω καλά την ιστορία, είναι καλό που έχουν αδελφοποιηθεί γιατί σημαίνει ότι αγαπούν το μπάσκετ και την ομάδα τους. Είναι μια λεπτομέρεια, αλλά δεν με ενοχλεί καθόλου και δεν το σκέφτομαι». 

Για το αν είναι ξεχωριστό γι’ αυτόν ως ομοσπονδιακός τεχνικός της Σερβίας το συγκεκριμένο παιχνίδι: «Ο κόσμος στη Σερβία αγαπά το μπάσκετ και όχι μόνο τις ομάδες τους, την Παρτίζαν ή τον Ερυθρό Αστέρα ή τις άλλες ομάδες, αλλά ακολουθούν παντού τις ομάδες τους. Είναι πραγματικοί φίλοι του μπάσκετ και αυτοί που δουλεύουν στο παρκέ το εκτιμούν και το νιώθουν. Μας κάνει περήφανους γιατί η ενέργεια και η αγάπη από τον κόσμο που ακολουθεί τις ομάδες μας δίνει το έναυσμα για να κάνουμε καλύτερες τις ομάδες». 

Για τον τραυματισμό του Παππά: «Δεν είναι κάτι που περίμενα ο τραυματισμός του Παππά, γιατί μόλις είχε αρχίσει να προπονείται μαζί μας πολύ καλά και γι’ αυτό τον έβαλα στην πεντάδα στο τελευταίο παιχνίδι. Χρειαζόμαστε όποιον ταλαντούχο παίκτη έχουμε, ειδικά σε αυτή την περίοδο, για να ανοίξουμε το ροτέισον. Χρειαζόμαστε την ενέργεια όλων γιατί δίνει ενέργεια στους βασικούς παίκτες που έχουν πολλά λεπτά στο παρκέ. Η αρχή ήταν δύσκολη στη σεζόν με τους τραυματισμούς που είχαμε στην περιφέρεια, με Παππά και Μποχωρίδη. Επηρέασε λίγο την φρεσκάδα της ομάδας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.