Εν αναμονή των αποφάσεων

Τις οριστικές αποφάσεις του Ιβάν Σαββίδη περιμένουν οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ, προκειμένου να προχωρήσουν τα μετεγγραφικά ζητήματα της ομάδας τις προσεχείς ημέρες.

Τις οριστικές αποφάσεις του Ιβάν Σαββίδη περιμένουν οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ, προκειμένου να προχωρήσουν τα μετεγγραφικά ζητήματα της ομάδας τις προσεχείς ημέρες. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο ισχυρός άνδρας του «Δικέφαλου» του Βορρά έχει τις τελευταίες ημέρες σειρά επαφών με τους συνεργάτες του στην «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ και αφού τις ολοκληρώσει θα αποφασίσει για το μπάτζετ, που θα διατεθεί για την ενίσχυση της ομάδας, τις προσεχείς ημέρες. 

Ο Φρανκ Άρνεσεν φέρεται να έχει ενημερώσει ήδη τον Σαββίδη για τους παίκτες που έχει ξεχωρίσει και για τους οποίους συμφωνεί και ο Ιγκόρ Τούντορ. Ο Δανός τεχνικός διευθυντής του «Δικέφαλου» του Βορρά, περιμένει πλέον από τον μεγαλομέτοχος της ομάδας να δώσει τη συγκατάθεσή του, έτσι ώστε να προχωρήσει τις επαφές για την απόκτηση των συγκεκριμένων παικτών. 

Από εκεί και πέρα, οι «ασπρόμαυροι» συνεχίζουν την αναζήτηση παικτών για την ενίσχυση του ρόστερ τους. Ο Άρνεσεν μελετάει διάφορες περιπτώσεις, σε συνεργασία με τον Τούντορ, προκειμένου να καταλήξουν στην καλύτερη δυνατή επιλογή. Προτεραιότητα για τον ΠΑΟΚ αποτελεί η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού και ενός επιτελικού μέσου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.