Στην Πυλαία το 1ο Διεθνές Κύπελλο Ελλάδας-Κύπρου

Διπλή γιορτή του αθλήματος θα αποτελέσουν οι αγώνες της Αρσης Βαρών που θα ξεκινήσουν την ερχόμενη Παρασκευή στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.
22/11/2018 • 12:06
Το 1ο Διεθνές Κύπελλο Ελλάδας-Κύπρου
  • shares
Διπλή γιορτή του αθλήματος θα αποτελέσουν οι αγώνες της Αρσης Βαρών που θα ξεκινήσουν την ερχόμενη Παρασκευή στην Πυλαία Θεσσαλονίκης. Εκτός από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών, Νέων Ανδρών, Νέων – Γυναικών, θα διεξαχθεί παράλληλα και το 1οΔιεθνές Κύπελλο Ελλάδας – Κύπρου που θα ξεκινήσει φέτος και πρόθεση όλων είναι να γίνει θεσμός, και να πραγματοποιείται σε κάθε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Ο πρόεδρος της ΕΟΑΒ Πύρρος Δήμας συναντήθηκε με τον ομόλογό του της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ανδρέα Ρουμπά και επιβεβαίωσαν για μια ακόμη φορά ότι δυο ομοσπονδίες συνεργάζονται άψογα και είναι ενωμένες σαν μια γροθιά!

Στο διεθνές τουρνουά θα συμμετάσχουν 8 αθλητές και 8 αθλήτριες από κάθε χώρα και τα αποτελέσματά τους θα υπολογιστούν με βάση το RobiPoint. Η χώρα που θα συγκεντρώσει τους περισσότερους βαθμούς θα είναι και η νικήτρια.

Η ΕΟΑΒ στηρίζει έμπρακτα την Κυπριακή Ομοσπονδία, σε θέματα ανάπτυξης  σε όλους τους τομείς του αθλήματος και αναγνωρίζει τη νυν διοίκηση ως το νόμιμο Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΑΒ όπως άλλωστε και η Παγκόσμια Ομοσπονδία (IWF). 

Γράψτε το σχόλιο σας...
15/07/2019 • 06:55

Προκλήσεις και δοκιμασίες για φαβορί σε Δουβλίνο, Ζλιν και Νορβηγία

Ανταγωνιστικό ματς περιμένουμε στο Δουβλίνο ανάμεσα στην UCD και την Μποέμιανς. Περισσότερη πλοκή υπόσχεται το ματς σε Τσεχία, όπου η Σλάβια Πράγας δοκιμάζεται στο Ζλιν. Κάτι ανάλογο, δημιουργικά, περιμένουμε και στο ματς της Σταμπάεκ με την Σάρποσμποργκ