Συνεργασία με τρεις νέους προπονητές ανακοίνωσε η ΕΟΑΒ

Ενίσχυση της στρατηγικής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών για μεγαλύτερη ανάπτυξη του αθλήματος στη περιφέρεια της χώρας αποτελεί μία ακόμα ενέργεια του Διοικητικού Συμβουλίου προς αυτή την κατεύθυνση.
01/08/2018 • 23:20
Άρση Βαρών

Τρείς προπονητές με μεγάλη θητεία στον σωματειακό αθλητισμό αναλαμβάνουν τον θεσμικό ρόλο του Συνεργάτη των εθνικών προπονητών της EOAB.

Πρόκειται για τον Σωτήρη Λώλη, υπεύθυνο Στερεάς Ελλάδας και Ηπείρου, τον Χρήστο Καμαριανάκη για τη περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας καθώς και τον Βασίλη Κωνσταντινίδη, αρμόδιο για την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.

Η ΕΟΑΒ εντόπισε έγκαιρα ένα κενό άμεσης επικοινωνίας των εθνικών προπονητών με την περιφέρεια και ως εκ τούτου ο συντονισμός δράσης που άμεσα θα ακολουθηθεί είναι βέβαιο ότι θα αποφέρει θετικά αποτελέσματα.

Η πορεία της ελληνικής άρσης βαρών προς το μέλλον, έστω και με ελάχιστους οικονομικούς πόρους εκ μέρους της Πολιτείας συνεχίζεται αμείωτη με θετικό πρόσημο χάρις στις καθημερινές ενέργειες και προσπάθειες των ανθρώπων της και ιδιαίτερα των αθλητών, προπονητών, σωματείων και βέβαια της Διοίκησης του αθλήματος.
loading the player...
17/11/2018 • 08:16