Έντονη δυσφορία για τον Ρονάλντο στη Μαδρίτη

Η στάση του Κριστιάνο Ρονάλντο μετά τον τελικό του Champions League, όπου άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ακόμα και αποχώρησής του από τη Ρεάλ Μαδρίτης, φαίνεται πως έχουν προκαλέσει δυσαρέσκεια στη διοίκηση της ομάδας.

Η στάση του Κριστιάνο Ρονάλντο μετά τον τελικό του Champions League, όπου άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ακόμα και αποχώρησής του από τη Ρεάλ Μαδρίτης, φαίνεται πως έχουν προκαλέσει δυσαρέσκεια στη διοίκηση της ομάδας. Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «Marca», οι ιθύνοντες των «μερένχες» κατηγορούν τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή πως λειτούργησε εγωιστικά στη συγκεκριμένη περίπτωση και πως θέλησε να τραβήξει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας, μιας και δεν το κατάφερε στον αγωνιστικό χώρο. 

Παράλληλα, το ίδιο δημοσίευμα τονίζει πως ο 33χρονος παίκτης πιέζει τη διοίκηση για νέο βελτιωμένο συμβόλαιο, ενώ είναι αντίθετος στο ενδεχόμενο απόκτηση του Νεϊμάρ Τζούνιορ από την Παρί Σεν Ζερμέν, για τον οποίο θεωρεί πως θα του φέρει ανταγωνισμό για τη θέση του βασικού. Πέρα από τη δυσαρέσκεια της διοίκησης, έντονη είναι η «μουρμούρα» και στα αποδυτήρια της «Βασίλισσας» της Ευρώπης, με αρκετούς παίκτες να κατηγορούν τον Πορτογάλο, πως σε μια στιγμή χαράς, μετά την κατάκτηση του 13ου Champions League από τους «μερένχες», θέλησε να χαλάσει το κλίμα στις τάξεις της ομάδας. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.